Bildedryss fra Tallinn – del 2!

Nå er det halvannen uke siden vi kom hjem fra Tallinn, men jeg har enda mange bilder å vise frem. Så her kommer del 2 av bildene jeg tok på turen!

På bildet under ser dere deler av bymuren, som for mange år siden strakk seg langs hele den nedre byen av Tallinn. Den er vel tre meter tykk tror jeg, og deler av den står enda igjen!

Her var vi på enda et utsiktspunkt, hvor vi så utover en del av byen og videre ut til sjøen. Enda lengre til høyre for bildet gikk det ferje over til Hirtshals blant annet, tror det bare var to-tre timer med båt over dit.

Del 1 av bildene finner du HER.

Campingbesøk!

I går dro jeg og søsteren min til sjøen for å besøke pappa og kjæresten på camping. De har hatt vogn der i tre-fire sesonger nå, og jeg har enda ikke fått rotet meg til å besøke de der på sommeren. Det er jo helt krise!

Endelig fikk jeg tatt meg en tur hvertfall. Jeg har jo vært på denne campingplassen tidligere, ettersom flere i familien har hatt vogn her tidligere. På bildet over ser dere utsikten fra plassen – snakk om å få fin plass rett foran en av fire strender der!

Til min store glede ble det grilling, som jeg for en gangs skyld har savnet en sommer. Siste gangen jeg grillet tror jeg faktisk var første helgen i juni, og det er jo en stund siden! Så pappa og Line disket opp med helstekt kalkunfillet, som forresten ble fantastisk god og saftig på grillen. Pølser, koteletter, potetsalat og salat koste vi oss også med.

Solnedgangen fikk vi også med oss før vi dro. Noe så nydelig!

Disse tankene er hodet fylt med i dag!

Hei! Jeg sitter hjemme og “nyter” fri hele formiddagen, og tenkte derfor å dele noen tanker jeg sitter inne med for øyeblikket.

KVELDSVAKTER ER UTROLIG IRRITERENDE. Jeg har jo fast jobb på bensinstasjon, som vil si at jeg har veldig varierte vakter. Vaktene mine en uke består stort sett av både tidligvakt, mellomvakt og kveldsvakt. Helt siden jeg våknet har jeg irritert meg over at jeg skal på jobb klokken 16, og det suger seriøst energien ut av meg i dag. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg for øyeblikket, selv om jeg kan takke meg selv for å ha tatt på meg vakt i dag. Jeg kan nesten ikke vente til den dagen jeg får jobb som regnskapsfører eller lignende, og kan si farvel til kveldsvakter og turnusjobbing. Resten av livet, kanskje!

JEG MÅ BLI FLINKERE TIL Å BESØKE FAMILIE. I går dro jeg og søsteren min til sjøen for å besøke pappa og kjæresten på camping. De har hatt vogn der i tre år, og jeg fikk endelig rotet meg til å besøke de på camping. Herregud, det er jo helt krise! Samtidig må jeg bli mye flinkere til å bruke fritiden min til å besøke familie, og sette pris på de!

VIL FLYTTE FOR MEG SELV. Dette har jeg tenkt på en del måneder nå. Det går stort sett veldig fint å bo hjemme hos mamma, for det er jo bare oss her. Og moren min er mye opptatt med jobb, turer og er med venner, så jeg har huset mye for meg selv. Men uansett – det hadde vært utrolig deilig å ha en plass for seg selv, og kunne bestemme helt og holdent over seg selv. 

Har dere noen tanker for tiden?

Bildedryss fra Tallinn – del 1!

Forrige uke var jeg og kjæresten på ferie i Tallinn. En ny by og et nytt land for begge to, og vi storkoste oss altså veldig! Selvom ferien startet utrolig dårlig…

Da vi kom på flyplassen sto det at flyet vårt var forsinket med seks timer, så vi var altså nødt til å vente på flyplassen i over syv timer til sammen. Her gikk det en god del flasker vann og brus, og vi nøt et godt middagsmåltid på Jamie’s Italian hvertfall. Ikke nok med det, ble flyet forsinket enda en time til nesten halv ni. Klokken elleve i Tallinn’s tid var vi endelig fremme på hotellet, og da var det rett i seng!

Hotellet vårt lå midt i hovedgaten i gamlebyen, så vi hadde kort avstand til suvenirbutikker, restauranter, puber og metervis med gamle bygninger! Første dagen hadde vi sett omtrent hele gamlebyen, men vi var enda en tur neste dag for å se litt nærmere på noen utsiktspunkter og gamle kirker. Tallinn er virkelig en fin by!

Haha, måtte bare ta med dette. Gaten ovenfor oss het Pikk, så her fikk vi oss en god latter!

Jeg storkosa meg i denne byen med kameraet kan du si. Jeg har så mange bilder å dele, så resten får jeg ta en annen dag!

Ha en fortsatt fin dag!
_____________________________________
GIVEAWAY HER – vinn personlig almanakk!

GIVEAWAY – få oversikt over hverdagen!

// Innlegget er i samarbeid med personligalmanakk

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med personligalmanakk igjen, hvor en av dere kan vinne et gavekort! Sommerferien er allerede over eller snart over for de fleste, og skolestart nærmer seg. En personlig almanakk er super til å planlegge og holde oversikten over jobb, studier, trening, blogg og andre planer. Jeg har selv brukt produktene til personlig almanakk i flere år, og er like fornøyd hver gang. Det beste er at du kan designe den akkurat slik du vil!

Sjekk ut personligalmanakk på sosiale medier her:
Facebook – HER
Snapchat – pers_almanakk
Instagram – @personligalmanakk

For å delta må du:
1.
Skrive “jeg er med” i kommentarfeltet.
2. Husk å legge ved navn og mail.