Mine mål for 2018

Bli ferdig med studiet mitt. Til våren har jeg mine to siste eksamener, og jeg kan endelig si meg ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon. Forhåpentligvis!

Få meg fulltidsjobb innen økonomi. Det er ikke lenge til jeg må starte jobbsøking for fullt heller. Jeg har ingen forventninger om å få en fulltidsjobb med en gang, men det er lov å håpe etterhvert.

Bli glad i å trene. Mange har som mål å trene flere ganger i uka. Målet mitt er rett og slett å bli glad i og trene igjen. Akkurat nå synes jeg all form for trening er et ork, og da er det ikke lett å komme seg opp av sofaen og ut. Jeg startet med en skitur i går, så får vi håpe det fortsetter.

Ta flere bilder. De siste to-tre årene har jeg vært elendig på å ta bilder av opplevelser osv. Jeg tenker å kjøpe meg et fotoalbum, for å lime inn bilder fra ungdomstiden. Så kan jeg fortsette etterhvert som jeg blir eldre. Det er liksom ikke det samme å ha bildene digitalt.

Like å prate i telefon. Å prate i telefon er kanskje noe av det verste jeg vet. Uansett hvem jeg snakker med. Så dette er en ting jeg håper å like bedre mot slutten av 2018.

Frasi meg alle styreverv. For øyeblikket sitter jeg i fylkesstyret i Vestfold Bygdeungdomslag, men har valgt å frasi meg vervet fra februar. Jeg har hatt styreverv i flere år nå, og tror jeg har godt av en liten pause.

Reise på weekendtur til en storby. I år sikter jeg ikke mot en uke i syden. Når studiet er ferdig, vil jeg jobbe så mye jeg kan. Her står kjøp av hus først på prioriteringslista, for dette skal jeg få til i nærmeste fremtid. Men, en weekendtur til utlandet derimot, det vil jeg unne meg. Hvor gjenstår å se!