Ukens filmtips

Nå tenkte jeg det var tid for et lite filmtips igjen, og denne gangen er det en romantisk komedie jeg skal anbefale. Jeg og søsteren min så på Leap Year for to dager siden, og jeg ble faktisk oppslukt i filmen. Det er veldig variert om jeg liker filmer, men denne fikk jeg sansen for og måtte se ferdig – selv om klokka var halv ett på natta.

Anna er en vellykket eiendomsmegler, men er frustrert over at kjæresten ikke har forstått henne ordentlig på fire år. Kjæresten reiser på en konferanse i Dublin, og Anna bestemmer seg for å overraske han på skuddårsdagen. På grunn av en fryktelig storm, må flyet hennes lande før de er fremme. Hun kommer seg på en båt, men de blir nødt til å slippe henne av på land på grunn av stormen.

Her finner Anna et hotell, og prøver å få hjelp fra irske Declan. Først nekter han, men de blir enige om at han skal kjøre henne til Dublin. På veien blir de møtt av noen kyr, og bilen triller og ender til slutt i et vann. Anna og Declan reiser til fots og når en jernbanestasjon, hvor de bestemmer seg for å vente på neste tog.

Mens de venter på toget, går de opp bakken til ruinene til et nærliggende slott. De mister toget, og tar inn på et motell. Her må de late som de er gift, og blir tvunget til å kysse under middagen. Neste dag kommer de til et bryllup i nærheten, hvor Anna innser at hun elsker Declan.

Dagen etter når de Dublin, hvor de møter kjæresten til Anna som frir til henne. Declan forsvinner, og en stund etter reiser Anna tilbake til hotellet Declan driver. Her ender de opp sammen, og gifter seg.

kinopoisk.ru

Har dere sett Leap Year?

Giveaway – vinn personlig almanakk!

_Samarbeid med personligalmanakk

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med www.personligalmanakk.com, hvor en av dere kan vinne en personlig almanakk! Det nærmer seg skolestart for mange, og denne er super til å planlegge og holde oversikten over lekser, jobbing, trening, blogg eller det du vil. Jeg har selv bestilt almanakk i flere år, og er storfornøyd! Det beste er at man kan designe den helt selv – akkurat slik man vil ha den!

Sjekk de ut på sosiale medier her:
Facebook: HER
Snapchat: pers_almanakk
Instagram: @personligalmanakk

For å delta må du:
Skrive navn og mail i kommentarfeltet.

Konkurransen er avsluttet!