Latest snap…

God morgen! Da har jeg kommet meg opp, og er klar for en ny dag med eksamenslesing. To dager med øving gjenstår, før det er lesing til aller siste eksamen før sommerferien som gjenstår. I fjor var jeg så heldig å ha ferie i slutten av mai, men i år må jeg holde på til midten av juni. Jaja – lengre tid mellom hver eksamen må jeg virkelig sette pris på!

Under tenkte jeg å vise mine siste snap. Går i det samme; skole, serie og mat. For en spennende hverdag jeg har!


Rester etter syforeningen til mamma, nam – Pretty Little Liars – Helt okei eksamensnacks


Med en varm jobbdag, må man ty til slush i pausa – Eksamenslesing på gang


Staysman skal på Landsstevne i år også, jippi – Tidlig middag når en skal på kveldsvakt


Nedkjøling av bilen – Kylling, potetbåter, salat og hjemlaga bearnaise – Må benytte sjansen når man kan ha med alt på eksamen


Jippi, da kan jeg begynne på sesong 6 – Fin og kosete hund

Nå tenkte jeg meg en tur på legekontoret for å fullføre siste HPV-vaksina! Ha en fin dag!

Ukens…

Akkurat nå… Skulle jeg ha øvd til eksamen som er på fredag, men det blei et lite blogginnlegg istede. Straks bort med sosiale medier og frem med skolebøkene!

Ukens høydepunkt… På lørdag hadde mamma invitert familien inn til grilling, så det var koselig! God grillmat, salat og hjemmelaget potetsalat – og midt i solsteika da gitt!

Ukens film… Jeg har sett en film denne uken, og det er birkebeinerne. Jeg er ikke spesielt glad i historie, men jeg synes filmen er utrolig bra selvom. Det er spennende å se hvordan folk har kjempet for landet vårt flere hundre år tilbake. Det må da være en grunn til at landet vårt er såpass trygt og fint å bo i!

Ukens nedtur… Forrige uke besto kun av jobbing og eksamenslesing omtrent. For en forferdelig kjedelig uke må jeg bare si!

Ukens sang… Jeg har fått dilla på den nye sommersangen til Plumbo, “Bade naken“.

Ukens mat… Grillmat. Gleder meg til en sommer med mye grilling framover!

Ukens serie… Mellom eksamenslesing og jobb må man finne på noe annet og. Denne uken har jeg sett de fleste episodene som ligger ute av “Hellstrøm – rydder opp hjemme” på Viaplay. Synes det er morsomt å se hvordan Hellstrøm er med på å forandre hverdagen og livet til flere familier!

Ukens bilde…

Hvordan var deres uke?

Sommeren 2016!

God morgen! Nå har jeg akkurat stått opp, og tenkte å dele litt bilder fra fjorårets sommer. Selv om det blei mye jobbing, fikk jeg jammen tatt meg litt ferie også!

Danmarkstur… Jeg reiste på jentetur til Danmark i fem dager. Vi bodde på hytta til familien til ei, og brukte ellers tida på skravling, slappe av, besøke sneglehuset og litt shopping!

Bursdager… I fjor sommer var jeg faktisk i to 70-årslag og et 80-årslag, kjempekoselig. Den ene turen var på en båt langs Telemarkskanalen i nydelig vær!

Camping… Jeg og kjæresten var på et par campingbesøk langs sjøen. Husker campinglivet da jeg var liten, det var tipptopp!

Landsstevne… Jeg var på stevne en liten uke med Norges Bygdeungdomslag. Trivelig uke med aktiviteter, tevlinger, camping og sosialt!

Hyttetur og blåbærplukking… Rett før sommerferien var jeg og noen venninner på hyttetur for å lese på eksamen. Og mot høsten var jeg og mamsen på blåbærplukking på hytta!

Gøteborg… Jeg og kjæresten var i Gøteborg en helg, hvor vi fikk kjørt “Paddan” gjennom kanalene, vært i Liseberg og på shopping!

La oss håpe at sommeren i år byr på like mye moro og fint vær! Noen av ferieplanene er lagt, så får vi se hva mer jeg finner på. 

Hva er deres beste minner fra sommeren 2016?

Jeg har kjørt gravemaskin!

God ettermiddag! Jeg har sitti planta på kjøkkenstolen i hele dag og gjort tidligere eksamensoppgaver, så nå var det godt med en pause. Nest siste eksamen står for tur, i regnskapsmessig verdsettelse – så nå gleder jeg meg enormt til sommerferie!

I helga var jeg en tur hos kjæresten min, og det var jo så flott vær flere dager! På lørdag var vi en tur i skauen, hvor jeg faktisk fikk prøvd meg i gravemaskin. Var ikke så vanskelig å kjøre akkurat, men er nok av spaker å holde styr på må jeg si. Moro å prøve var det hvertfall. Sist jeg prøvde en “gravemaskin” var jeg fire år og på Hunderfossen med familien!

Nå skal jeg til å lage meg litt middag. Ha en fortsatt fin dag videre!

Har dere prøvd å kjøre gravemaskin?

Ukens…

Hei og god mandag! Jeg synes ukene går så forferdelig fort for tiden, og nå er det bare halvannen uke til jeg har eksamen igjen. Her må man bare stå på! Jeg tenkte å ta en liten oppdatering fra forrige uke under:

Akkurat nå… Sitter jeg på kjøkkenbordet og skal øve til eksamen, etter noen episoder Pretty Little Liars.

Ukens høydepunkt… Her burde jeg vel sagt 17.mai, men da var jeg på jobb. Men i går var jeg i familiebursdag til kusina mi på 14, kjempekoselig. Det var jammen lenge siden jeg hadde sett hu også, så litt feiring med grillmat, dessert og fotballkamp var heilt ålreit!

Ukens nedtur… Det må være at det ikke blei noen form for 17.mai-feiring i år. Jeg merket virkelig at jeg savnet både spilling i korps, gå i tog og å se så mange blide mennesker i bunad!​ Bildene er fra tidligere.

Ukens sang… Jeg har hatt dilla på “Wake up alone” siden paradise begynte – denne går på repeat enda. Refrenget er så fengende!

Ukens serie… Prison Break. Fler enn meg som følger med på den nye sesongen? Spennende!

Ukens throwback… Det nærmer seg sommer, og jeg lengter tilbake da jeg, mamma og søstra mi var i Italia! En skikkelig jentetur til varmen med fine strender, god mat og shopping!

Ukens mat… Denne uka tror jeg faktisk jeg må si taco. Det er evigheter siden jeg har spist det, så på lørdag var det virkelig innafor med taco igjen!

Ukens bilde…

Sola og varmen er tilbake igjen! For en liten uke siden var det snø på bakken, men nå håper jeg virkelig sommeren starter for fullt!

Hvordan har uka deres vært?

Ukens filmtips!

Forrige uke så jeg en film som falt veldig i smak hos meg, som jeg tenkte å anbefale til dere!

Sisters er en amerikansk komedie som handler om søstrene Maura og Kate. De blir fortalt av foreldrene sine at de planlegger å selge hjemmet sitt i Orlando, og blir bedt om å komme og rydde ut tingene fra barndomsrommet. Da de kommer seg til barndomshjemmet, oppdager de raskt at huset allerede er solgt, og foreldrene deres har pakket opp og solgt hele familiens eiendeler, bortsett fra ting i søstrenes rom. Søstrene finner foreldrene sine, og de blir fortalt at de må være ute av huset ved slutten av helgen med alt helt flyttet ut.

Når de tar kvelden, overbeviser Kate om å ha en siste fest i barndomshjemmet. Neste morgen blir søstrene våknet av de nye huseierne som begynner planlegging av alt de vil endre på og at hjemmet må være i perfekt stand!

Søstrene fortsetter planlegging av festen, og inviterer inn sine gamle venner fra videregående. Når festen begynner, innser søstrene at alle deres videregående klassekamerater har modnet og ikke vil ha en villfest. Dermed blir fler invitert og festen går til slutt over stokk og stein!

Neste morgen blir søstrene vekt av foreldrene sine, slik at de kan begynne å rydde opp etter festen. Maura tilbyr å hjelpe til med å betale for huset, slik at foreldrene ikke får problemer med å selge, men de nekter. Heldigvis blir det solgt til slutt, som planlagt!

Har dere sett filmen?

Ukens…

God morgen og gratulerer med dagen til dere alle! Her kommer en liten oppdatering fra forrige uke:

Ukens smil… Jeg var syk omtrent hele forrige uke, så av det jeg kan komme på må det være å bli skolemotivert igjen. Eller i alle fall litt! Det har gått flere uker uten eksamensøving, så nå var det virkelig på tide å komme igang igjen.

Ukens sang… Regner med det ikke bare var jeg som fulgte med på eurovision? Men Romania sitt bidrag, Yodel It, synes jeg er så fin!

Ukens film… Fjerde uke med sykdom = masse film. Herregud, jeg har ikke tall på hvor mange filmer jeg har sett de siste ukene! Men ukens film blir komedien The Parent Trap. Husker jeg elsket den filmen før, så koselig å se den igjen!

Ukens serie… Forrige uke gikk det mye i pretty little liars. Etter femte sesong ble lagt ut på netflix, har jeg vært nødt til å se de fire første på nytt!

Ukens nedtur… Syk for fjerde uka på rad.. Nå kjennes det ut som jeg er på vei til å bli ordentlig frisk. Endelig!

Ukens bilde… I dag blir det et lite tilbakeblikk til våren et par år tilbake!

Ha en fortsatt fin 17.mai!

Snapchat life

Hei dere! Nå har jeg akkurat slengt meg ned på sofaen etter en nydelig laksemiddag. Jeg tenkte å dele mine siste snap med dere! Og da jeg sjekket gjennom kamerarullen, fant jeg fort ut at jeg er nødt til å lagre flere snapper og ta flere bilder framover. Så det blir stående på huskelisten!

I dag har jeg brukt tiden min på tidligere eksamensoppgaver, ettersom eksamen står for tur i starten av juni. En skriftlig og en muntlig gjenstår, før jeg kan si meg nesten ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon. Det blir et fag eller to til høsten også, så da kan jeg juble mer når det er overstått!

Må dere alle ha en fin kveld videre og en god feiring imorgen! 

Mine favoritter

God kveld! Nå var det lenge siden forrige oppdatering. Selv om jeg har lange pauser innimellom, savner jeg alltid å blogge litt og. Så vi får se hva som skjer framover, nå som jeg snart er ferdig med bacheloren min også. Jeg tenkte å fortelle litt om mine favoritter…

Favorittmat… Julemiddag er veldig godt, kanskje ikke så rart siden jeg kun spiser det rundt juletider. Ellers er kyllingfilet med potetbåter, salat og bearnaise en storfavoritt!

Favorittdrikke… Ingenting er som et glass iskald Tine skummet melk! Ellers elsker jeg Pepsi Max.

Favorittårstid… Sommeren er jeg veldig glad i, men jeg elsker også snø!

Favorittblogger… Jeg er daglig innom bloggen til Sofie Nilsen og Marthe Borge! Veldig gode blogger med bra innhold.

Favorittfilm… Generelt liker jeg de fleste romantiske komedier, men en film jeg aldri går lei er Wild Child.

Favorittdrink… Strawberry Daiquiri!

Favoritt tv-serie… Jeg ser stort sett på reality som 71 grader nord, farmen, jakten på kjærligheten og slikt. Ellers følger jeg med på Prison Break og Pretty Little Liars nå. Også må jeg ikke glemme Elven – den har jeg sitti klistra foran skjermen til, håper ny sesong kommer! Norsk serie og så bra.

Favorittklær… Så lenge jeg er hjemme eller på butikken går jeg i kosebukse og t-skjorte. Ellers er sånne enkle sommerkjoler deilige å gå i!

Favorittmusikk… Her går det i hits og country.

Ha en fin kveld videre!