Ti ting å glede seg over i desember

Julemåneden nærmer seg med stormskritt, og jeg kan ikke annet enn å smile over alt det positive som skjer i den kommende måneden. I morgen er jeg ferdig med nok en eksamen og, så nå nærmer ferien seg også. Herlighet – jeg elsker desember!

Under har jeg satt opp noen punkter for ting jeg gleder meg til i desember.

Julekalender på TV. Regner med det er flere enn meg som ser på julekalendere på TV i desember. I år som alle år kommer Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Olsenbandens Første Kupp, Jul i Svingen og Den Unge Fleksnes til å rulle på skjermen. At jeg får nok TV-tid i desember er det ingen tvil om hvertfall!

Julebord med jentegjengen. Allerede til helga skal jeg og resten av jentegjengen ha julebord. Det blir “juleinspirert” tapas på menyen, og jeg vet vi kommer til å få en utrolig koselig kveld sammen! Det blir sjeldent at alle jentene er sammen, så det er koselig å ha en kveld med hele gjengen!

Bursdagsfeiring. Jeg er så heldig å ha bursdag i måneden hvor alt skjer, så det blir både bursdagsfeiring med familien og venner. Jeg elsker å stelle i stand mat og kaker, også så koselig det er å samles med familie og venner.

Pynte juletreet. En dag eller to før julaften pleier vi å pynte juletreet, og herlighet så koselig det er! Jeg har allerede fått julestemning, men når treet pyntes – DA når det toppen altså!

Pakke inn julegaver. Jeg er allerede så godt som ferdig med årets julegaver, men jeg har fortsatt noen som skal pakkes inn. Det er så koselig å pakke inn gaver til de man er glad i, og glede de med en gave på julaften!

Julebord med bygdeungdommen. Jeg er med i noe som heter Norges Bygdeungdomslag, og i Vestfold har vi eget julebord hvert år. Her er det mange kjente og ukjente bygdeungdom å treffe hvert år, som er kjempekoselig!

Julefilmer. Det er ikke bare julekalendere jeg er glad i, men julefilmer er jo også kjempekoselig! I romjula skal jeg helt sikkert se på flere av de! Favorittene hjemme alene 1 & 2 og Jul i Flåklypa skal hvertfall ses på skjermen.

Juleselskap med familien. I romjula er det ofte flere juleselskaper med familien, noe som er veldig koselig. Jeg feirer jul annenhvert år hos mamma og pappa, så det er ekstra koselig å få sett hele familien i løpet av juletiden.

Bake julekaker. I år er jeg ferdig med siste eksamen 12. desember, så da har jeg nok av tid til å bake til jul. Sarah Bernhard og ristopper skal hvertfall lages, så får vi se om jeg skal slå til med noe jeg ikke har prøvd før kanskje (?) Vi får se!

Nyttårsaften. Enden av desember og 2016 må selvfølgelig feires i år og! Så jeg satser på det blir en toppers kveld med kalkunmiddag, raketter, noe godt i glasset, vennegjengen og kjæresten! Ingenting er som å avslutte 2016 og starte 2017 med de nærmeste!

Hva liker dere best med desember?