Disse tankene er hodet fylt med i dag!

Hei! Jeg sitter hjemme og “nyter” fri hele formiddagen, og tenkte derfor å dele noen tanker jeg sitter inne med for øyeblikket.

KVELDSVAKTER ER UTROLIG IRRITERENDE. Jeg har jo fast jobb på bensinstasjon, som vil si at jeg har veldig varierte vakter. Vaktene mine en uke består stort sett av både tidligvakt, mellomvakt og kveldsvakt. Helt siden jeg våknet har jeg irritert meg over at jeg skal på jobb klokken 16, og det suger seriøst energien ut av meg i dag. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg for øyeblikket, selv om jeg kan takke meg selv for å ha tatt på meg vakt i dag. Jeg kan nesten ikke vente til den dagen jeg får jobb som regnskapsfører eller lignende, og kan si farvel til kveldsvakter og turnusjobbing. Resten av livet, kanskje!

JEG MÅ BLI FLINKERE TIL Å BESØKE FAMILIE. I går dro jeg og søsteren min til sjøen for å besøke pappa og kjæresten på camping. De har hatt vogn der i tre år, og jeg fikk endelig rotet meg til å besøke de på camping. Herregud, det er jo helt krise! Samtidig må jeg bli mye flinkere til å bruke fritiden min til å besøke familie, og sette pris på de!

VIL FLYTTE FOR MEG SELV. Dette har jeg tenkt på en del måneder nå. Det går stort sett veldig fint å bo hjemme hos mamma, for det er jo bare oss her. Og moren min er mye opptatt med jobb, turer og er med venner, så jeg har huset mye for meg selv. Men uansett – det hadde vært utrolig deilig å ha en plass for seg selv, og kunne bestemme helt og holdent over seg selv. 

Har dere noen tanker for tiden?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg