Denne måneden skal jeg…

Vi er allerede noen dager uti juni, men det er jo mange dager igjen av denne sommermåneden. Derfor tenkte jeg å skrive opp mine planer.

Jobbe masse. Denne måneden er det kun en helg jeg trenger fri fra jobb, så jeg regner med å jobbe masse denne måneden! Bare denne uken har jeg seks vakter, så la oss håpe juli lønna får holde til ferien.

Kjøpe billett til NBUs Landsstevne. I juli og uke 29 er det nok en gang tid for Landsstevne. Dette blir faktisk mitt sjette, og jeg har stort sett storkost meg hvert år. Konserter, tevlinger, aktiviteter, campingliv, masse kjentfolk i en uke – love it!

Rive kjøkkenet. Vaskerommet har allerede blitt pusset opp hjemme, og nå står kjøkkenet for tur. Jeg og mamma må derfor tømme alle skaper, og rive kjøkkeninnredningen som er her nå. Det blir jo nesten litt moro! Bestefar er snekker, og skal derfor sette opp det nye kjøkkenet – så det blir spennende.

Jentetur til Aalborg. Wii – om to uker har jeg plantet føttene mine i Danmark sammen med seks venninner. Vi skal nemlig på en skikkelig jentetur til Aalborg – bare kose oss med god mat, drikke, shopping og forhåpentligvis finvær!

Skrive flere jobbsøknader. Jeg har fått alle karakterene mine nå, og jeg kan endelig si med sikkerhet at jeg er ferdig utdannet med en bachelor i økonomi og administrasjon. Jeg avsluttet faktisk det hele med en B i skatterett, noe jeg er storfornøyd med! Det faget har jeg slitet veldig mye med, men nå har jeg endelig forstått det.

Booke utenlandstur med kjæresten. Jeg venter fortsatt på ferielistene mine, men jeg håper jeg og kjæresten kan få bestilt oss en tur til en storby. Det blir nok ikke før i starten av august, men det er tida for å booke snart hvertfall.

Bade enda mer. Fortsetter temperaturen som den er, og til og med ti grader mindre – så blir det mer bading i år!

Hva er deres planer for denne måneden?

5 kommentarer

Siste innlegg