Måneden som gikk…

Månedens høydepunkt
Da må jeg først og fremst si at det å bli ferdig med bacheloren min føles utrolig deilig! I midten av mai hadde jeg min aller siste eksamen, og jeg har ikke kjent denne frihetsfølelsen på veldig lenge. Det og kun ha jobb å forholde seg til, som man ikke trenger å tenke på resten av døgnet er faktisk helt fantastisk.

Jeg må jo nesten også ta med meg konfirmasjonen til kusina og fetteren min. For et flott tvillingpar som trådte inn i de voksnes rekker. Jeg husker nesten ikke tiden fra jeg var konfirmant selv, men at det var veldig stas er helt klart!

Denne uken har jeg også hatt noen herlige fridager på hytta, som jeg har nytt til det fulle! Med strålende vær, badevann like ved, stillhet, vennebesøk og rett og slett bare slappe skikkelig av. Det trang jeg etter masse jobbing!

Månedens nedtur
Første halvdel av måneden ble tilbragt inne på kjøkkenbordet, med pugging for fullt. Jeg gikk glipp av mange dager med strålende vær, men nå kan jeg hvertfall nyte solstrålene – endeliiig! Godt man kan kose seg litt etter hard jobbing.

Månedens innkjøp
Denne måneden har jeg faktisk tatt en skikkelig sommershopping på nett. Tre ganger har jeg bestilt litt nytt hjem, og den siste var i går. Det skal sies at det stort sett har vært ting jeg virkelig trenger. Bikinier, treningstights, topper, sommerkjoler, shorts og undertøy. Så da er sommergarderoben litt oppgradert!

Månedens tanke
De siste to-tre ukene har jeg irritert meg skikkelig over hvorfor studiet mitt ikke tilbyr praksis. Jeg har studert bachelor i økonomi og administrasjon, og siste året har jeg spesialisert meg innen regnskap. Dette er for å kunne bli autorisert regnskapsfører etter to år i jobb. Problemet er jo at jeg er nødt til å skaffe meg en jobb etter endt studie. Nå er jeg så vidt ferdig, og jeg har selvfølgelig ikke gitt opp – men det er utrolig umotiverende å søke jobb etter jobb hvor det kreves tre til fem års jobberfaring innen regnskap. Altså, hvor skal vi som er nyutdannet starte?

Allerede nå har jeg sendt utrolig mange jobbsøknader, jeg har vært på noen intervjuer allerede. Men det virker seriøst som alle vil ha folk med erfaring. Det skjønner jeg selvsagt veldig godt – det kreves mindre oppfølging av arbeidsgiver. Men samtidig, skal man rekruttere nye inn i arbeidsmarkedet – må man kanskje utfordre seg selv og la de som er nyutdannet få en sjanse. Vi får krysse fingrene for at det ordner seg etterhvert! Jeg har hvertfall jobb så lenge, selv om det ikke er innen studiet mitt.

Månedens spilleliste
Camila Cabello – She Loves Control
Serlina – Puste Under Vann
R3HAB – Lullaby
Plumbo – Digger Deg
Avicii – Levels
Katastrofe – Spellemann

Månedens oppskrift
Det må bli disse supergode og sunne rundstykkene laget av cottage cheese, egg, havregryn og flerkornblanding. Oppskriften finner dere HER.

Månedens innlegg
“Fotograf” for en dag
Flagg for landet vårt og de som har kjempet for oss

5 kommentarer

Siste innlegg