Gårsdagen // jobb og 3 besøk!

04:00. Alarmen min ringte. Jeg skulle nemlig på jobb klokken 5, så i går var jeg jammen våken før sola. Bensinstasjonen åpner 6 i ukedagene, og da er det mye som skal gjøres før den tid.

05:00. Jeg hadde kommet meg på jobb og satte i gang med morgenrutinene. Boller, brød, vafler og bakevarer skal stekes. Baguetter skal smøres og alt skal settes klart til åpning. Det tar sin tid, hehe!

12:00. Jeg var ferdig på jobb. Herlighet, så deilig å være ferdig med jobbdagen allerede klokken tolv – og ha hele dagen igjen. Jeg kjørte raskt hjemom for og skifte, og kjørte videre til ei venninne.

13:00. Jeg dro en tur til Emilie, som akkurat har flyttet inn i nytt hus. Så fint de har fått det altså! Vi spiste deilig kyllingsalat til lunsj, og nøt jordbær og vannmelon i solveggen. 

16:00. Jeg dro hjem og hentet søsteren min, så reiste vi videre til mor og far.

17:30. Vi fikk servert nydelig middag med laks og tilbehør, og fikk is til dessert. Lusus! Veldig koselig å få besøkt mor og far også, noe vi må bli enda flinkere på oftere.

21:00. Vi reiste hjemover igjen, og tok like gjerne en snartur innom bestemor og bestefar på hjemveien også gitt. Hehe, tre besøk på en dag – det er ikke ofte skjer i min verden akkurat. Men koselig var det!

23:00. Klokken elleve var jeg endelig hjemme. Da merket jeg de 19 timene jeg hadde vært våken kan du si. Jeg sovnet veldig fort hvertfall!

Ha en fin dag! <3

4 kommentarer

Siste innlegg