Dette skal jeg denne uken!

MANDAG OG TIRSDAG
Herlighet! Nå er det over en uke siden forrige blogginnlegg, og den uken har stort sett gått til eksamensøving. I går hadde jeg nemlig min aller siste eksamen, og bacheloren min er endelig ferdig! Det har ikke akkurat blitt tid til å feire enda, for turen gikk rett på jobb i går kveld.

Jeg tenkte tidligere å ta turen på hytta etter eksamen, men det ble rett og slett jobbing i stede. Der har jeg også brukt dagen i dag, og var hjemme for en liten halvtime siden.

ONSDAG
I morgen har jeg helt fri, og det skal nytes! Jeg har øvd utrolig mye til eksamen i flere uker nå, og er rett og slett skikkelig sliten. Da får jeg slappe av i finværet i morgen.

TORSDAG
Hurra, da er det tid for 17.mai! Jeg skal jobbe fra tolv på dagen til tolv på natten, så på meg blir det en lang jobbvakt i år. Litt hyggelig er det likevel, for folk er alltid litt ekstra blide denne dagen!

FREDAG
Jeg jobber 12-18, og har faktisk ingen andre planer. Jeg skal vel se kjæresten i helga, så det blir nok en rolig fredagskveld!

HELGEN
Lørdag skal jeg antakeligvis på et møte på dagen. Kvelden arrangerer bygdeungdomslaget Drive in kino, og filmen som skal vises er Flåklypa. Regner med det er en del kjente som skal dit, så det må jeg få med meg.

Søndag er det aktivitetsdag med bygdeungdomslaget, så det blir en koselig dag med kjente, aktiviteter og grilling!

Hva skal dere denne uken?

10 kommentarer

Siste innlegg