Ukens…

Akkurat nå…
Sitter jeg mest sannsynlig konsentrert og lei ved kjøkkenbordet, med eksamensøving. I morgen er det altså eksamen, så dagen skal absolutt brukes riktig! Innlegget ble forhåndsskrevet i går kveld, for det kunne jeg nesten ikke ta meg tid til i dag.

Ukens høydepunkt…
Det må bli tirsdagen! Da tok jeg meg helt fri, og startet dagen med besøk hos ei venninne. Etter og ha vært der noen timer, dro jeg videre til pappa. Det ble ikke så lenge, men greit å se familien innimellom og. Jeg rakk en liten tur hjemom for å spise middag, før jeg reiste opp til ei annen venninne. Hu hadde invitert inn til kaffe og kake, og pavlova smakte helt nydelig!

Ukens film… 
Det må bli Lizzie McGuire The Movie. Så mange år siden jeg har sett den! Jeg fant den tilfeldigvis på Netflix, så jeg var nødt til å se den i går kveld. Gode minner!

Ukens mat…
Denne uken har jeg fått helt dilla på fruktsalat! Jeg har kanskje ikke gjort det så spennende, men druer, jordbær og blåbær holder for meg. Jeg er bare nødt til å ha noe friskt og sunt når jeg skal konsentrere meg om skole dagen lang.

Ukens serie…
Hvis ikke dere sett den enda, Blank er ukens serie! Jeg har blitt helt hekta, og er overlykkelig over å ha funnet noe som ligner på SKAM. Hehe! Dere finner serien på p3.no.

Ukens sang…
Jeg har fått helt dilla på Serlina med “Puste under vann”. Skikkelig fengende og fin sang! Og når jeg mener dilla, da går den på repeat en god del ganger.

Ukens bilde…
Det må nesten bli dette av flotte konfirmanten, Mia!

Ukens mest leste innlegg…
Bildedryss fra konfirmasjon.
I mai skal jeg…
“Fotograf” for en dag.

12 kommentarer

Siste innlegg