I mai skal jeg…

Ha min aller siste eksamen på lang tid.
14. mai har jeg min aller siste eksamen, og jeg er endelig ferdig utdannet. Det skal bli SÅ deilig! Det forutsetter selvfølgelig at jeg står, men jeg krysser fingrene for det. Jeg har ikke planer om å studere i nærmeste fremtid hvertfall, så med mindre jeg finner ut av at jeg skal ta opp fag til høsten blir det siste eksamen på lang tid!

I konfirmasjon til kusina og fetteren min.
De er tvillinger, og konfirmasjonen er siste helga i mai. Så koselig det skal bli!

Skrive enda flere jobbsøknader.
Nå som jeg snart er ferdig med studiet, er jeg allerede godt i gang med jobbsøknader. Men jeg skal fortsette med det i denne måneden og, så får jeg satse på å få napp en plass i nærheten hjemme.

Ta enda flere bilder.
Jeg har jo som sagt nytt kamera, og nå som våren har kommet skikkelig – er planen å få tatt mange flere bilder! Det har liksom ikke blitt helt grønt ute enda, så det blir jo ikke akkurat så vårlig og fint med det første.

Ta en skikkelig vårrengjøring.
Det trengs! Første prosjekt blir soverommet. Da skal jeg gå gjennom alt jeg har – klær og dilldall. Så skal alt jeg ikke trenger kastes, selges eller gis bort.

Se etter ny bil.
Det blir jo mye mer jobbing så fort skolen er slutt. Så lenge jeg er i min nåværende jobb, er det ikke noe hast. Men om jeg får meg ny jobb fire mil unna, er jeg nødt til å se etter en ny bil. Kanskje jeg ender opp med ny bil i sommer allerede?

Hjelpe til med oppussing av kjøkken.
Kjøkkenet hjemme hos mamma skal pusses opp. Bestefar skal gjøre mesteparten av jobben, men noe får jeg og mamma hjelpe til med og. Så det blir sikkert litt rydding og riving av gammelt kjøkken.

Feire siste eksamen med noen fridager på hytta.
I stedet for å reise rett hjem til rydding og vasking, er planen å reise på hytta noen dager (hvis jeg får låne den av bestemor og bestefar da, hehe). Jeg har siste eksamen 14.mai, så hvis jeg har noen fridager fra jobb vil jeg rett opp dit en tur! Jeg trenger virkelig noen dager til å slappe helt av…

Hva skal dere denne måneden?

6 kommentarer

Siste innlegg