Ukens…

Akkurat nå… Har jeg kommet inn døren hjemme, og er fortsatt stappmett etter et lass med koldtbord og kaker i konfirmasjon i dag. Altså, SÅ mye god mat jeg har spist i dag! Jeg skal straks sette meg ned for å se på bildene fra i dag, og redigere ferdig lys/kontrast til konfirmanten. Bilder skal dere selvfølgelig få se senere!

Ukens mat… Bær! Åh, denne uken har jeg spesielt cravet jordbær og blåbær.

Ukens nedtur… Det nærmer seg eksamen, og denne uken har skolemotivasjonen vært helt på bunn. Mandag klarte jeg nesten ikke komme i gang igjen etter helgen, så tirsdag ble det enda verre. Det tok seg heldigvis opp på onsdag, så tre ordentlige lesedager har jeg fått.

Ukens høydepunkt… Det må selvfølgelig bli konfirmasjon i dag! Så mye jeg har kost meg med familie, kjente, god mat, fine taler og sang. I tillegg har jeg vært fotograf for en dag, for jeg har nemlig hatt ansvar for å ta bilder i hele dag. Så gøy å få bruke det nye kameraet mitt litt!

Ukens sang… Avicii – Levels.

Ukens innkjøp… Denne uken har jeg faktisk handlet litt. Favoritten må bli denne sommerkjolen jeg bestilte fra Zalando!

Ukens serie… Jeg må rett og slett fortsette med å si Camp Kulinaris! Jeg ser fortsatt tidligere episoder, og skal snart i gang med finaleuken. Gleder meg til å se hvem som stikker av med seieren! Kristin er nok min favoritt. (Så ikke avslør noe dere som har sett hvem som vinner, for jeg har nemlig ikke fått det med meg noen plass)

Ukens bilde… Selve bildet er fra forrige uke. Men denne lettisen har vært blant mine favoritter mellom eksamenslesing denne uken. 

Ukens mest leste innlegg…
Tips: 50 ting du kan blogge om!
Funfacts om russetiden min!
Konfirmasjonskjole i boks!

16 kommentarer

Siste innlegg