Dette kan du gjøre på en søndag!

Hvor mange søndager blir man ikke sittende hjemme, uten å vite hva man skal gjøre? Jeg tenkte derfor å komme med noen tips til hva dere kan bruke tiden på i morgen, eller en annen søndag.

Bake noe godt. Finn oppskriften til en god kake, eller kanskje du vil bake rundstykker for hele neste uke?

Finn en ny favorittserie. Søndag er jo absolutt dagen for å sløve på sofaen og. Vil du se serier gratis, finnes det mange gode serier på blant annet viafree og nrk.no. Her har jeg funnet mye bra!

Ta bilder. Har du et kamera, eller vil du teste ut mobilkameraet? Knips litt bilder, til blogg eller bare for gøy! Kanskje du kan teste ut noen nye redigeringsprogram i tillegg?

Gå en merket tur. Det finnes helt sikkert mange turmuligheter der du bor. Om det er topptur eller tursti, er det utrolig deilig å gå seg en tur – hvertfall om været er bra.

Inviter til spillkveld. Det er vel ikke bare jeg som elsker brettspill? Det er jo så gøy! Inviter inn familie eller venner til en spillkveld, det slår alltid an! 

Planlegg uken som kommer. Skriv ned alt du skal gjøre den neste uken. Hvilke avtaler har du, hva skal handles inn og hva må gjøres av husarbeid? Det er ofte lettere å få gjort om man planlegger.

Vær kreativ. Finn noe gøy du kan lage for hånd. Er du god på symaskin, eller vil lære deg mer? Lage smykker eller scrapbooking? Her er det mye gøy man kan prøve seg på!

Rydd hjemme. Hvor deilig er det ikke å våkne mandag morgen til ryddig rom og ryddig hus? Da stresser hvertfall jeg mye mindre, og man får en lun start på uken. Om det er rydding av skap og skuffer eller overflater kan jo ses an! Rydder man nøye, finner man overraskende mye man ikke trenger.

Finn inspirasjon til bloggen. Klikk deg gjennom blogger og sosiale medier for å finne inspirasjon til neste ukes blogginnlegg. 

Legg gjerne til flere forslag om dere har!

4 kommentarer

Siste innlegg