Ukens…

Akkurat nå… Har jeg spist en god frokost og ser litt på TV, før jeg skal i gang med ukens eksamensøving. Jeg var ikke ferdig på jobb før halv ett i natt, og klarte selvsagt ikke sovne med en gang heller. Jeg venter også på telefon fra colorline, så vi får endret ferdig bestillingen vår til Danmark i juni.

Ukens mat… Det må bli jordbær! Jeg klarte å gomle i meg en hel kurv jordbær her om dagen. NAM!

Ukens tanke… At økonomistudiene er helt rævva lagt opp. Altså, studiene mine innebærer 0 timer i praksis, som igjen gjør det veldig vanskelig for oss når vi skal søke jobb. Jeg startet søkeprosessen først etter påske, men i nitti prosent av stillingene som ligger ute, vil de ha folk med 2-5 års jobberfaring innen regnskap. Altså, jeg er nyutdannet? Hvordan i all verden skal nyutdannede komme seg inn på jobbmarkedet når alle krever jobberfaring, og vi ikke en gang får praksis på skolen?

Ukens høydepunkt… I helga har jeg sett kjæresten min igjen. Det var et par uker siden sist, så det var koselig! Vi tok også en sverigetur på lørdag, så fikk jeg endelig pantet de seks bæreposene med brusbokser som har blitt liggende i garasjen i et halvt år.

Ukens nedtur… Det må være at jeg både tirsdag og fredag jobbet mellomvakt, fra 12-18. Jeg trives på jobb altså, men jeg får virkelig ikke til å starte med skolearbeid verken før eller etter jobb med denne arbeidstiden. Så kun seks timer på jobb ødelegger på en måte hele dagen, i forhold til eksamensøving. Jeg får komme sterkere tilbake denne uken!

Ukens sang… Camilla Cabello – She Loves Control. Nye sangen jeg har fått dilla på!

Ukens film… På lørdagskvelden så vi Big Stan. For en fin og morsom film!

Ukens serie… Det må bli Camp Kulinaris! Siden det går fire dager i uken, har jeg kun rukket å få med meg noen få episoder gjennom sesongen. Derfor startet jeg forrige uke på episode 1 igjen. 

Ukens bilde… Her er vi såvidt i gang med testingen av det nye kameraet mitt, med macrolinsen min.

Ukens mest leste innlegg…
Ny serie – prikk lik SKAM
Helgens planer!
Min smoothiefavoritt!

Har dere hatt en fin uke?

10 kommentarer

Siste innlegg