Slik ser en vanlig studiedag ut for meg!

Heisann! Jeg tenkte å lage et innlegg om hvordan en vanlig studiedag ser ut for meg. Det skal presiseres at dette er en måned før eksamen, så like flink er jeg kanskje ikke i starten. Det er selvsagt dager jeg jobber eller skal andre ting, da blir det dessverre mindre tid til studiene.. Sånn får det være!

08:00. Alarmen ringer. Jeg kler på meg de slækkeste klærne i skapet og spiser frokost, mens en episode av paradise, camp kulinaris, luksusfellen eller noe lignende ruller på skjermen.

09:00. Tid for å finne frem pc, pensumbøker og papirer som allerede ligger slengt utover kjøkkenbordet. Deretter er det å løse oppgaver i to-tre timer.

11:30. Tid for å strekke på beina, og ta et kvarter pause! Da pleier jeg å fylle vannglasset med isbiter, ta et lite mellommåltid som f.eks en smoothie, yoghurt eller en frukt. Ellers sjekker jeg som regel sosiale medier, så jeg slipper å bli fristet til det når jeg holder på med studier.

11:45. Jeg setter meg ned for å løse oppgaver igjen, og holder på til jeg tar meg lunsjpause!

13:00. Jeg tar en times pause fra studiene for å lage meg litt lunsj, lese blogger, oppdatere meg på sosiale medier og strekke litt på beina. Jeg blir seriøst gal av å sitte på kjøkkenstolen dagen lang, så da får man reise seg litt en gang i blant og. De siste to dagene har jeg laget meg omelett litt lunsj!

14:00. Jeg setter i gang med studiene igjen, og holder stort sett på til klokken fem-seks. I løpet av disse timene tar jeg meg et par små pauser, så jeg ikke sliter meg helt ut. Noen ganger tar jeg meg ti minutter med bildeknipsing, for å gjøre noe helt annet!

18:00. Tid for middag! Jeg lager meg noe godt til middag, og nyter den i sofaen. Litt dårlig uvane, men når jeg roter til hele kjøkkenbordet, gidder jeg rett og slett ikke rydde opp for å spise der.

19:00. Det er tid for siste innspurt med studier for dagen! Jeg sitter som regel en time eller to etter middagen, bare for å få gjort litt ekstra.

20:30. Resten av kvelden blir brukt til å oppdatere meg på nye jobber på finn.no, oppdatere bloggen eller gå meg en liten tur. Det er selvsagt dager jeg gir meg med skolearbeid litt før, hvis jeg har planer med venninner f.eks. Men derfor blir altså “fridagene” mine seende slik ut.

Hvordan ser en vanlig studiedag ut hos dere rett før eksamen? Hvis du går på skole selvsagt!

5 kommentarer
  1. Jeg hadde nok en litt sær oppkjøringsrutine i skole-/studietiden. Kort fortalt, var arbeidstiden vesentlig kortere enn de andre, og ditto mer intens. Greia er at jeg har en evne til ekstrem konsentrasjon, hvor alt sitter etter en gjennomlesning. Dette er imidlertid ikke noe jeg kan holde gående i en hel dag, for når hodet er ‘ferdig’, så er oxo studietiden ferdig for dagen, for å si det sånn. Det var en himla kjekk egenskap/rutine å ha, da, for det gav meg jo mer fritid 🙂
   Masse lykke til med eksamen din, og ev fremdidige studieår!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg