Dette skal jeg denne uken!

MANDAG
I dag ble det litt ekstra søvn, siden jeg ikke var oppe før klokken ti. Resten av dagen har hittil blitt brukt på studier, og nå har jeg akkurat fått spist litt middag. Snart går turen på jobb, hvor jeg blir til halv tolv. Da er det rett i seng!

TIRSDAG
I morgen skal alarmen på klokken åtte, hvor jeg har planer om å rekke skolearbeid i et par timer. Jeg jobber fra 12-17, og skal deretter rett til tannlegen. Da skal jeg endelig fjerne stingene mine, etter jeg opererte ut visdomstannen min. Kvelden skal brukes til enda mer studier.

ONSDAG
Onsdag har jeg helt fri, som vil si at store deler av dagen skal brukes til eksamensøving. Siden jobbtidene på tirsdag er litt ugunstig, er jeg nødt til å bruke denne dagen godt.

TORSDAG
Torsdag har jeg også fri, og hele denne dagen vil nok også gå til eksamensøving. Med jobb tre dager denne uken, må fridagene brukes fornuftig.

HELGEN
Fredag er det jobb fra 12-18. Da regner jeg med kjøreturen går videre til kjæresten min, så blir jeg der i helgen. Det er et par uker siden vi har sett hverandre, så da har jeg noe å se frem til denne uken. Hva vi skal finne på veit jeg ikke enda, men det blir vel en gåtur med hunden og kanskje en snartur til Sverige? Han bor jo bare en times kjøretur unna, så vi får se hva det blir til!

Hva er deres planer denne uken?

12 kommentarer

Siste innlegg