Ukens…

Akkurat nå… Har jeg fått i meg litt middag, lest de faste bloggene jeg følger og skal i gang med litt jobbsøking straks. Jeg har vært på jobb i hele dag, så resten av kvelden er sofaen min beste venn!

Ukens mat… Det må bli gårsdagens og dagens middag. Hjemmelaget pizza!

Ukens tanke… Jeg begynner å komme i mål når det gjelder eksamensøving, og begynner å bli en smule positiv til eksamen som kommer i mai. Det skal sies at jeg fortsatt har planer om å sitte hver eneste ukedag å øve. Jeg skal virkelig ikke gi opp!

Jeg har også begynt å innse i mitt siste semester, at jeg endelig har funnet en studieteknikk som funker for meg. Herregud, hadde jeg bare hatt motivasjonen til å gjennomføre det fra mitt første år, ville jeg kanskje sett noen flere A’er og B’er på vitnemålet. Huff.

En annen ting er at snøen sakte men sikkert smelter. Den to meter høye snøen utenfor stuevinduet har blitt en halvmeter, så nå er det jammen ikke så allverdens mye igjen. Det har jo også vært så deilig temperatur flere dager nå. Våren er endelig her!

Ukens høydepunkt… Mitt nye kamera er hentet på posten og testet ut litt. Kanskje ikke et høydepunkt å bruke så mye penger, men jeg har virkelig lengtet etter å ta litt bilder. Nå har jeg endelig muligheten igjen!

Ukens smil… Jeg og jentene har bestilt oss tur! Det skal bli så koselig å finne på noe, og komme seg litt avgårde. Vi tar båt fra Larvik til Danmark, og skal videre til Aalborg en helg!

Ukens serie… Brødrene Dal og Karl XII gamasjer! Lite tilbakeblikk til barndommen min, kan du si. Brødrene Dal var seriøst heltene mine når jeg var mindre, og jeg hadde alle seriene på DVD. Koselig å se en av seriene igjen!

Ukens bilde… Et gammelt, men herlig bilde av pusen vi hadde!

Hvordan har deres uke vært?

12 kommentarer

Siste innlegg