Rolig lørdagskveld og kjendisbesøk på jobb

God lørdagskveld! Nå sitter jeg mett og halvveis trøtt i godstolen, og vurderer å legge meg om ikke lenge. Det har jammen vært tøft med ti timer på jobb i dag, spesielt når jeg jobbet til midnatt i går og sov drøye fire timer. At jeg er våken i det hele tatt er ganske underlig. Jeg får prøve å holde meg våken et par timer til, så døgnrytmen ikke ødelegges fullstendig.

Vi hadde forresten kjendisbesøk innom jobb i dag og. Marte Bratberg og Herman Flesvig var på vei til Notodden, hvor de skulle spille håndballkamp. Er gøy å ha kjente personer innom, når de faktisk er superhyggelige kunder og! Det har jeg ikke opplevd med alle for og si det sånn.

Nok klaging… Jeg kom meg omsider på butikken, og satte i gang med hjemmelaget pizza. Det skal sies at jeg kjøpte ferdigbunn denne gangen, og det eneste jeg har gjort er å skjære pølser i terninger og hakke løk. Haha! Ellers har jeg brukt ketsjup og ost. Ikke den mest kreative i dag, akkurat.

Pizzaen nøt jeg uansett, mens jeg så en episode av luksusfellen. Som økonomistudent synes jeg programmet er svært interessant, og jeg føler jammen jeg lærer litt også. Drømmen må være å bli økonomisk rådgiver en dag. Tenk å kunne hjelpe folk på rett spor igjen!

Ha en fortsatt fin kveld! Hva har dere gjort i dag?

10 kommentarer

Siste innlegg