Mine ferieplaner

Nå tenkte jeg å fortelle dere om ferieplanene mine for denne sommeren.

Camping…
Pappa og kjæresten har hatt camping ved sjøen i et par år nå, og jeg har enda ikke fått rota meg til å reise på besøk. I sommer skal jeg ta turen for å nyte finværet og strandlivet en dag.

Harrytur…
Jeg og kjæresten må nesten ta en tur til Sverige, ettersom det trengs litt drikke til sommeren. Får fylle opp kvota og ta med seg litt Pepsi Max hjem!

Årsmøte…
Rett før landsstevne er det årsmøte i Norges Bygdeungdomslag, og siden jeg sitter i fylkesstyret her i Vestfold skal jeg stille på dette. Det går over to dager, men godt det er moro å høre på meninger og debatter om ting som interesserer meg.

Landsstevne… 
Jeg reiser til Lillehammer allerede søndag i uke 28, hvor jeg skal tilbringe de to første dagene på årsmøte. Resten av uka blir det festival med konserter, aktiviteter, venner og mye moro. Som jeg gleder meg!

Kjærestetur…
Jeg har fått meg fri to uker, og i uke 30 er planen å reise en eller annen plass med kjæresten. Vi tenker oss nok en “langhelg” til en storby i utlandet eller i Norge, som ikke vil koste altfor mye. Har dere noen tips? Gjerne hyl ut!

Grilling…
I fjor ble det grilling med venner flere dager, og regner med denne sommeren ikke er noe unntak. 

Jobb…
Hehe, aldri et unntak. Skal man ha mulighet til å finne på mye moro, må man jo jobbe litt også. Men det er helt okei!

Hyttetur…
Jeg har allerede vært på en hyttetur, men håper å få til en til i løpet av sommeren.

Hva er deres ferieplaner?

22 kommentarer

Siste innlegg