10 ferietips

Hei og fin mandag! Det nærmer seg sommerferie for de fleste, og noen har kanskje hilst på ferien allerede? Uansett – her kommer noen tips til ting man gjøre i sommer!

Festival…
Sommeren er tid for festivaler landet rundt, og man finner alltid noe for enhver smak. Her i fylket er det blant annet Slottsfjellfestivalen og Stavernfestivalen, som er populære blant mange ungdom vet jeg. Jeg skal på landsstevne i år igjen, og gleder meg veldig til det.

Strandtur…
En annen ting som passer fint på sommeren er jo å ta seg en strandtur. Det er kanskje ikke alle som bor i nærheten av kysten, men ferskvann er jo like fint å bade i.

Hyttetur…
Kanskje har noen i familien din eller venner av deg hytte eller camping? Et perfekt sted å reise med familie eller venner, og bare nyte livet.

Utenlandstur… 
Om man velger å reise en uke til syden eller en helg til København, får man oppleve mye uansett! Det beste er jo at man finner både billige og eksklusive reiser, ettersom hva man ønsker.

Telttur…
Hva er vel ikke morsommere enn å ta med seg vennegjengen på telttur? Finn et par dager med oppholdsvær, ta med noe godt å spise og snacks. Om det er i skogen, på fjellet eller ved vannet – med venner har man det moro uansett! Ikke minst blir det en billig tur, dersom noen har telt såklart.

Grillkveld… 
Be inn familie eller venner til grilling. Vi i vennegjengen pleier å ha med grillmat og drikke selv, så faller ikke alle utgiftene på en person. Ikke minst er det superkoselig å sitte ute på kveldstid med varme i grillen.

Jobbe… 
Kanskje ikke dagens morsomste forslag. Men dersom man studerer er det en perfekt mulighet til å tjene noen ekstra kroner. Man kan jobbe i butikk eller skaffe småjobber som barnevakt, klippe plen og slikt.

Kjøretur… 
Om det er en dagstur til Sverige eller en kort roadtrip i hjemfylket – det er mye man kan finne på!

Fjelltur…
Ta med deg tursekken og dra en tur på fjellet. Om det er en topptur i nærområdet eller en tur til Hardangervidda, så er det helt klart deilig å nyte norsk natur og luft! Noe jeg absolutt må bli flinkere til.

Besøke fornøyelsespark… 
Vi har flere fornøyelsesparker å besøke her i Norge, av ulike slag. Kanskje ta en tur til Bø sommerland, Tusenfryd eller Høyt & Lavt?

Hva er deres ferieplaner?

8 kommentarer

Siste innlegg