Mine favoritt TV-program

Hei dere! Jeg tenkte å fortelle om mine favoritter innen TV-program.

Farmen
Farmen har jeg fulgt med på i mange år. Jeg synes det er veldig spennende å følge helt vanlige mennesker, som skal drive en gård og leve som de gjorde hundre år tilbake. Man lærer jo også litt ting selv, både innen historie og om gårdsdrift.

Boligjakten
Dette er vel et program jeg begynte å følge med på lang tid etter det startet på TV. Jeg fant programmet på viaplay for rundt et år siden, så da ble det til at jeg så alle sesongene på noen dager. Her lærer man også mye fornuftig om hva man bør se etter når man skal på visning blant annet.

Anno
Enda et “historie-program”, hvor deltagerne går flere hundre år tilbake i tid! Anno begynte jeg å følge med på for halvannet år siden, rett og slett fordi venninna til mamma var med. Da ble jeg oppslukt i programmet, og fulgte med på neste sesong også. Nå gleder jeg meg til en ny sesong!

71 grader nord
Dette er også noe jeg har fulgt med på i flere år. Det er jo helt fantastisk å se den flotte naturen vi har i Norge! Herlighet… hadde man enda vært så sprek som deltagerne da!

Sinnasnekker’n
Dette følger jeg også med på av og til. Ikke noe jeg ser hver episode av, siden det går fire dager i uken. Men moro å se hvordan et hus blir forvandlet på bare få dager – også så fint det alltid blir!

Luksusfellen
Jeg er jo økonomistudent, så kanskje ikke så overraskende at jeg elsker dette programmet. Jeg synes det er helt fantastisk å se hva disse økonomene og psykologene får til, og rett og slett forvandler livet til mennesker som sliter med stor gjeld.

Tid for hjem
Enda et interiørprogram på lista mi. Det er fantastisk å se forvandlinger i hjem, og se hvor stor forskjell det kan bli bare ved hjelp av annerledes interiør, og å tenke utenfor boksen. Selv om jeg synes mye er for fargerikt, er det gøy å følge med på!

Masterchef
Som jeg elsker å se på matprogram! Norsk, engelsk eller amerikansk masterchef – det synes jeg er både spennende og lærerikt å følge med på.

Jakten på kjærligheten
Og her fikk vi inn kjærlighetsprogrammet da. Dette følger jeg også med på hver høst – så høsten er en forferdelig travel TV-tid for meg. Rart jeg rekker å se på alt!

4 stjerners middag
Hei igjen, matprogram! 4 stjerners middag er også noe jeg liker – morsomt å se hvordan kjendisene er på kjøkkenet!

Hvilke TV-program følger du med på?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg