Ting jeg vil gjøre i juni…

 – Bli ferdig med siste eksamen… Muntlig eksamen står for tur om en liten uke, og da er jeg så godt som ferdig med bacheloren min i økonomi og administrasjon! Det blir et halvår ekstra for min del, men sånn er det når skolemotivasjon ikke har vært helt på topp det siste året.

Kjøpe billett til landsstevne… I uke 29 er det igjen tid for landsstevne med Norges Bygdeungdomslag, og som jeg gleder meg. Dette blir mitt femte, og i år vet jeg at alle venninnene mine også skal, så det blir moro!

Ta meg sommerferie… Snaart er det tid for ferie, og det skal nytes fullt ut. Jeg har allerede lagt noen planer, og flere skal det bli. Det blir selvsagt litt jobbing og, men det hører da til når man er student.

Dra på hyttetur… Jeg har veldig lyst til å få til en jentetur på hytta i løpet av juni. Jeg har fri noen flere dager på rad mot slutten av juni, så vi får se hva det blir til. Først må jeg høre med besteforeldrene mine om hytta er ledig også!

Trene… Nå har jeg vært støttemedlem på kick i to måneder… Jeg var så smart å melde meg inn siden man kunne få gratis treningsbag ved siden av. Det endte med at jeg ble syk i en måned og etter det har jeg lagt skylda på eksamen.

Reise på sommerstevne… Om bare halvannen uke reiser jeg på sommerstevne, også med bygdeungdomslaget. Det veit jeg blir en morsom helg, med mye kjentfolk, sosialt, aktiviteter og konserter. Campingvogn er også i boks, så da er alt på stell!

Ta årets første bad… Hvis temperaturen holder seg fin, vel og merke. Jeg er ikke akkurat en badenymfe, så vi får se hva det blir til!

Grille med venner… Jeg håper på en varm og fin dag, for da er det så koselig å grille på kvelden. Sitte å nyte dagens siste solstråler med en iskald cider i handa – jatakk!

Hva er dine planer for denne måneden?

5 kommentarer
  1. tusen takk 🙂 Har en ganske stressa og trist dag i dag for kjæresten til mamma er lagt inn på sykehuset med for høyt blodsukker! 🙁 Men går bra ellers 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg