Ukens…

God morgen! Da er nok en uke over, og en uke med eksamenslesing gjenstår, før det er sommerferie. Denne ganger er det muntlig som står for tur, og det i en av fire fagtekster vi har skrevet dette året. Jeg er ikke altfor begeistret for muntlig, men jeg får prøve så godt jeg kan!

Akkurat nå… Sitter jeg i sofaen og nyter utsikten til finværet ute. Får komme meg ut i sola straks, etter Paradise-kollektivet er sett!

Ukens høydepunkt… Med mye eksamensforberedelser på planen fikk jeg besøk av kjæresten i helga. På lørdag inviterte vi noen venner inn til tacokveld, som var kjempekoselig! En rolig og koselig kveld med prating. Jeg må nesten legge til et høydepunkt til: I går var vi nemlig og kikka på campingvogn, så nå er vi klare for det sommeren har å by på av festivaler. Det ser jeg virkelig fram til!

Ukens film… I går kom jeg over filmen “Vacation” på netflix. En supermorsom komedie om en familie som reiser på bilferie, og på veien skjer selvsagt alt som ikke skal skje.

Ukens nedtur… Det må også denne uka være mye eksamenslesing. Nå er jeg heldigvis ferdig med min nest siste, og en muntlig gjenstår om nøyaktig en uke. 

Ukens mat… Det får vel bli taco, siden det blei taco på både fredag og lørdag!

Ukens sang… Sommerlista mi på spotify har blitt oppdatert, så nå er det “Neste sommer” av deLillos som går på repeat.

Ukens smil… På fredag var jeg og ei venninne, Karina, i byen en tur etter eksamen. Det endte med litt nye plagg i garderoben, og en trivelig lunsj!

Ukens bilde…

Hvordan har deres uke vært?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg