Ukens…

Akkurat nå… Skulle jeg ha øvd til eksamen som er på fredag, men det blei et lite blogginnlegg istede. Straks bort med sosiale medier og frem med skolebøkene!

Ukens høydepunkt… På lørdag hadde mamma invitert familien inn til grilling, så det var koselig! God grillmat, salat og hjemmelaget potetsalat – og midt i solsteika da gitt!

Ukens film… Jeg har sett en film denne uken, og det er birkebeinerne. Jeg er ikke spesielt glad i historie, men jeg synes filmen er utrolig bra selvom. Det er spennende å se hvordan folk har kjempet for landet vårt flere hundre år tilbake. Det må da være en grunn til at landet vårt er såpass trygt og fint å bo i!

Ukens nedtur… Forrige uke besto kun av jobbing og eksamenslesing omtrent. For en forferdelig kjedelig uke må jeg bare si!

Ukens sang… Jeg har fått dilla på den nye sommersangen til Plumbo, “Bade naken“.

Ukens mat… Grillmat. Gleder meg til en sommer med mye grilling framover!

Ukens serie… Mellom eksamenslesing og jobb må man finne på noe annet og. Denne uken har jeg sett de fleste episodene som ligger ute av “Hellstrøm – rydder opp hjemme” på Viaplay. Synes det er morsomt å se hvordan Hellstrøm er med på å forandre hverdagen og livet til flere familier!

Ukens bilde…

Hvordan var deres uke?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg