Ukens…

Hei og god mandag! Jeg synes ukene går så forferdelig fort for tiden, og nå er det bare halvannen uke til jeg har eksamen igjen. Her må man bare stå på! Jeg tenkte å ta en liten oppdatering fra forrige uke under:

Akkurat nå… Sitter jeg på kjøkkenbordet og skal øve til eksamen, etter noen episoder Pretty Little Liars.

Ukens høydepunkt… Her burde jeg vel sagt 17.mai, men da var jeg på jobb. Men i går var jeg i familiebursdag til kusina mi på 14, kjempekoselig. Det var jammen lenge siden jeg hadde sett hu også, så litt feiring med grillmat, dessert og fotballkamp var heilt ålreit!

Ukens nedtur… Det må være at det ikke blei noen form for 17.mai-feiring i år. Jeg merket virkelig at jeg savnet både spilling i korps, gå i tog og å se så mange blide mennesker i bunad!​ Bildene er fra tidligere.

Ukens sang… Jeg har hatt dilla på “Wake up alone” siden paradise begynte – denne går på repeat enda. Refrenget er så fengende!

Ukens serie… Prison Break. Fler enn meg som følger med på den nye sesongen? Spennende!

Ukens throwback… Det nærmer seg sommer, og jeg lengter tilbake da jeg, mamma og søstra mi var i Italia! En skikkelig jentetur til varmen med fine strender, god mat og shopping!

Ukens mat… Denne uka tror jeg faktisk jeg må si taco. Det er evigheter siden jeg har spist det, så på lørdag var det virkelig innafor med taco igjen!

Ukens bilde…

Sola og varmen er tilbake igjen! For en liten uke siden var det snø på bakken, men nå håper jeg virkelig sommeren starter for fullt!

Hvordan har uka deres vært?

2 kommentarer

Siste innlegg