Ukens...

Akkurat nå...
Sitter jeg og slapper av i sofaen, etter og ha kommet hjem fra helgens festligheter. Jeg har vært hos kjæresten i natt, så nå har jeg fått pakka ut og er klar for et par fridager.Ukens høydepunkt...
Da må jeg nesten velge ut to ting. Hytteturen i starten av uka med jentene var veldig hyggelig. I helga har jeg vært på sommerstevne, noe som også levde opp til forventningene!Ukens sang...
Idyll av Postgirobygget er alltid en sommerslager.

Ukens latterkrampe...
Det må bli under sommerstevne i helga, da jeg konkurrerte i moped. Det er fire år siden jeg har kjørt scooter, og på lørdag fant jeg ut at jeg har glemt utrolig mye. Med planke, balanse og sikk-sakk-kjøring uten beina i bakken gikk det forferdelig dårlig. Jaja, moro var det uansett!Ukens smil...
Det må selvsagt være at det er SOMMERFERIE. Endelig!

Ukens throwback...
Bildene jeg la ut fra tidligere korpsturer til Danmark. Flotte minner.Ukens mat...
Dette har jeg sagt før og, men denne uka kan jeg ikke annet enn å si grillmat. Rett og slett fordi jeg har spist grillmat fire av syv dager.Ukens nedtur...
Jeg var ferdig med eksamen om mandagen, men var ikke like fornøyd med karakteren. Muntlig eksamen var mildt sagt forferdelig, men nå får jeg smile over at jeg er ferdig.

Ukens bilde...Hvordan har uka deres vært?

Ukens...

Akkurat nå...
Sitter jeg i godstolen på hytta og nyter ferien. Klokken halv fem var jeg ferdig med muntlig eksamen, og da gikk altså turen rett på hytta. Her skal jeg nyte ferien fram til onsdag!Ukens høydepunkt...
Jeg fikk kjøpt meg billett til sommerstevne, som er allerede til helga. Det ser jeg veldig fram til, og jeg skal konkurrere i blant annet moped, quiz og spenna gæær'n.

Ukens film...
Det må bli Solan og Ludvig - herfra til flåklypa. Flåklypa-filmene er bare helt fantastiske!Ukens smil...
Jeg vant en giveaway på bloggen til Hege Kristin her om dagen, med mange flotte premier! Igjen, tusen takk <3Ukens mat...
Fiskepudding! Haha, av alle ting... Men denne uken har jeg altså spist fiskepudding på brødskiva hver eneste dag tror jeg.

Ukens innkjøp...

Ukens nedtur...
Med en eksamen igjen blei det mye lesing forrige uke. Søstra mi hadde også familiebursdag, noe jeg ikke fikk vært med på grunnet jobbing.

Ukens bilde...


Ha en fin uke!

Ukens...

God morgen! Da er nok en uke over, og en uke med eksamenslesing gjenstår, før det er sommerferie. Denne ganger er det muntlig som står for tur, og det i en av fire fagtekster vi har skrevet dette året. Jeg er ikke altfor begeistret for muntlig, men jeg får prøve så godt jeg kan!

Akkurat nå... Sitter jeg i sofaen og nyter utsikten til finværet ute. Får komme meg ut i sola straks, etter Paradise-kollektivet er sett!

Ukens høydepunkt... Med mye eksamensforberedelser på planen fikk jeg besøk av kjæresten i helga. På lørdag inviterte vi noen venner inn til tacokveld, som var kjempekoselig! En rolig og koselig kveld med prating. Jeg må nesten legge til et høydepunkt til: I går var vi nemlig og kikka på campingvogn, så nå er vi klare for det sommeren har å by på av festivaler. Det ser jeg virkelig fram til!Ukens film... I går kom jeg over filmen "Vacation" på netflix. En supermorsom komedie om en familie som reiser på bilferie, og på veien skjer selvsagt alt som ikke skal skje.

Ukens nedtur... Det må også denne uka være mye eksamenslesing. Nå er jeg heldigvis ferdig med min nest siste, og en muntlig gjenstår om nøyaktig en uke. 

Ukens mat... Det får vel bli taco, siden det blei taco på både fredag og lørdag!Ukens sang... Sommerlista mi på spotify har blitt oppdatert, så nå er det "Neste sommer" av deLillos som går på repeat.

Ukens smil... På fredag var jeg og ei venninne, Karina, i byen en tur etter eksamen. Det endte med litt nye plagg i garderoben, og en trivelig lunsj!

Ukens bilde...Hvordan har deres uke vært?

Ukens...

Akkurat nå... Skulle jeg ha øvd til eksamen som er på fredag, men det blei et lite blogginnlegg istede. Straks bort med sosiale medier og frem med skolebøkene!

Ukens høydepunkt... På lørdag hadde mamma invitert familien inn til grilling, så det var koselig! God grillmat, salat og hjemmelaget potetsalat - og midt i solsteika da gitt!Ukens film... Jeg har sett en film denne uken, og det er birkebeinerne. Jeg er ikke spesielt glad i historie, men jeg synes filmen er utrolig bra selvom. Det er spennende å se hvordan folk har kjempet for landet vårt flere hundre år tilbake. Det må da være en grunn til at landet vårt er såpass trygt og fint å bo i!

Ukens nedtur... Forrige uke besto kun av jobbing og eksamenslesing omtrent. For en forferdelig kjedelig uke må jeg bare si!

Ukens sang... Jeg har fått dilla på den nye sommersangen til Plumbo, "Bade naken".

Ukens mat... Grillmat. Gleder meg til en sommer med mye grilling framover!Ukens serie... Mellom eksamenslesing og jobb må man finne på noe annet og. Denne uken har jeg sett de fleste episodene som ligger ute av "Hellstrøm - rydder opp hjemme" på Viaplay. Synes det er morsomt å se hvordan Hellstrøm er med på å forandre hverdagen og livet til flere familier!

Ukens bilde...Hvordan var deres uke?

Ukens...

Hei og god mandag! Jeg synes ukene går så forferdelig fort for tiden, og nå er det bare halvannen uke til jeg har eksamen igjen. Her må man bare stå på! Jeg tenkte å ta en liten oppdatering fra forrige uke under:

Akkurat nå... Sitter jeg på kjøkkenbordet og skal øve til eksamen, etter noen episoder Pretty Little Liars.

Ukens høydepunkt... Her burde jeg vel sagt 17.mai, men da var jeg på jobb. Men i går var jeg i familiebursdag til kusina mi på 14, kjempekoselig. Det var jammen lenge siden jeg hadde sett hu også, så litt feiring med grillmat, dessert og fotballkamp var heilt ålreit!Ukens nedtur... Det må være at det ikke blei noen form for 17.mai-feiring i år. Jeg merket virkelig at jeg savnet både spilling i korps, gå i tog og å se så mange blide mennesker i bunad!​ Bildene er fra tidligere.Ukens sang... Jeg har hatt dilla på "Wake up alone" siden paradise begynte - denne går på repeat enda. Refrenget er så fengende!

Ukens serie... Prison Break. Fler enn meg som følger med på den nye sesongen? Spennende!Ukens throwback... Det nærmer seg sommer, og jeg lengter tilbake da jeg, mamma og søstra mi var i Italia! En skikkelig jentetur til varmen med fine strender, god mat og shopping!

Ukens mat... Denne uka tror jeg faktisk jeg må si taco. Det er evigheter siden jeg har spist det, så på lørdag var det virkelig innafor med taco igjen!

Ukens bilde...Sola og varmen er tilbake igjen! For en liten uke siden var det snø på bakken, men nå håper jeg virkelig sommeren starter for fullt!

Hvordan har uka deres vært?

Ukens...

God morgen og gratulerer med dagen til dere alle! Her kommer en liten oppdatering fra forrige uke:

Ukens smil... Jeg var syk omtrent hele forrige uke, så av det jeg kan komme på må det være å bli skolemotivert igjen. Eller i alle fall litt! Det har gått flere uker uten eksamensøving, så nå var det virkelig på tide å komme igang igjen.Ukens sang... Regner med det ikke bare var jeg som fulgte med på eurovision? Men Romania sitt bidrag, Yodel It, synes jeg er så fin!

Ukens film... Fjerde uke med sykdom = masse film. Herregud, jeg har ikke tall på hvor mange filmer jeg har sett de siste ukene! Men ukens film blir komedien The Parent Trap. Husker jeg elsket den filmen før, så koselig å se den igjen!

Ukens serie... Forrige uke gikk det mye i pretty little liars. Etter femte sesong ble lagt ut på netflix, har jeg vært nødt til å se de fire første på nytt!

Ukens nedtur... Syk for fjerde uka på rad.. Nå kjennes det ut som jeg er på vei til å bli ordentlig frisk. Endelig!

Ukens bilde... I dag blir det et lite tilbakeblikk til våren et par år tilbake!Ha en fortsatt fin 17.mai!

Ukens...

Heihei! Nå er jeg hjemme fra dagens forelesning, så jeg tenkte å oppsummere dere fra uken som har gått.

Ukens smil... I helga var jeg og typen på skogtur med hunden hans. Det var ikke det fineste været akkurat, men som vi koste oss likevel! Jeg har jo også kommet igang med studiene og hverdagen igjen - noe som er overraskende ålreit!

Ukens sang... Jeg har vært utrolig dårlig til å oppdatere spillelistene mine de siste månedene. Men denne uken har jeg hørt mye på "Gal" av Robin og Bugge!

Ukens film... Må være James Bond, og "Skyfall". Dette er vel eneste jeg har sett av disse filmene tror jeg, men jeg ble positivt overrasket! Vanligvis går det i komedie og romantikk hos meg, så det er artig å se litt annet og.

Ukens favorittmat... Denne uken har jeg spist veldig mye plommer. Det smaker så godt!

Ukens bilde... Må være dette av kjæresten og hunden hans. Herlighet så fine!Hvordan var forrige uke for dere?

Ukens...

Hei dere! Skolen er igang igjen for min del, noe som overraskende nok en ganske ålreit. Det er greit å komme inn i rutiner og hverdagen igjen - selvom jeg aller helst skulle vært foruten skolearbeid i ny og ne. Men slik er det vel! Tilbake til overskriften - en liten oppsummering av uken som har vært:

Ukens høydepunkt... Forrige uke føler jeg at det skjedde nokså lite, men jeg var på et par blåbærturer med mamma - noe som var veldig koselig! Det er så deilig å gå rundt i skogen litt i sin egen verden. Også smaker jo blåbær så godt!Ukens sang... Denne uken har "Sommardraum" med Rotlaus blitt spilt en god del ganger i bilen. Kjempefin sang!

Ukens favorittmat... Forrige uke gikk jeg til innkjøp av flere kurver jordbær. Det er altså så godt!Ukens nedtur... Tja.. Det må nok være helga, hvor jeg ikke var helt i form. Hele helga gikk også til jobbing, så ikke den mest minnerike. Men jobbing må absolutt til!

Ukens oppskrift... I uken som gikk har jeg delt en oppskrift på "kremet pastasalat" med dere. En enkel, men kjempegod oppskrift! Den kan dere finne ved å trykke HER.

Ukens film... Just Go With It, for en fin og morsom film!Ukens bilde...

Ukens...

Ukens smil... I helga har det blant annet vært markedsdag her i sentrum, hvor vi arrangerte motorsagshow og tautrekking. I tillegg var det stander, loppemarked og prat med mange kjente! Jeg har også fått vært i koselig familiebursdag i helga.

Ukens sang... Denne uken har jeg hørt overraskende lite på musikk. Men det må bli den nye sangen til Katastrofe; Norske Jenter.

Ukens serie... Jeg kom over den svenske dramaserien Portkod her om dagen. For en spennende og koselig serie - minner meg noe om skam.

Ukens nedtur... Det må være at døgnrytmen min etter en ukes nattejobbing har vært helt forferdelig. Kjedelig å ligge våken til seks på morgenen før man sovner - nå er det heldigvis i orden!

Ukens favorittmat... På fredag var jeg i bursdag til bestemor som serverte nydelig laks med poteter, grønnsaker og saus. Nam!

Ukens bilde...Hvordan har uka deres vært?

Ukens blogg

I dag vil jeg gjerne anbefale en blogg jeg har begynt å lese fast de siste dagene. En veldig bra blogg skrevet av ei herlig jente, nemlig annabellkvarme.blogg.no Dette er ei 19 år gammel jente fra Sandnes, og bloggen hennes består av mye spennende og varierte innlegg! Alt fra innkjøp og stilige klær til ferie og det hverdagslige. I tillegg er bildene hun legger ut veldig fine - noe som har nokså stor betydning for meg.

Kort sagt en superfin blogg med godt innhold! Sjekk ut bloggen til Annabell HER.

Leser dere bloggen til Annabell?
__________________________________________________________
Jeg har giveaway på bloggen min HER. I dag er siste frist for å bli med!

Ukens...

Ukens smil... Denne uken har gått unna som et lyn, og jeg føler jeg ikke har fått gjort noenting. Men ukens smil må nesten bli avslutningen vi hadde med styret i Lågendalen Bygdeungdomslag. Det er årsmøte om et par uker, så det er hyggelig å samle gjengen til grilling og en trivelig fest! Tidligere i år var samma gjengen blant annet på gokart - vi hadde det så moro!

Ukens sang... Light it up med Marcus & Martinus er fengende!

Ukens oppskrift... Oreo drøm! NAM, dette smaker altså så godt! Oppskriften finner dere HER.Ukens nedtur... Må være at hele seks av syv dager har gått til jobbing. Det har også for det meste vært kvelds/nattejobbing, så jeg har fått utrolig lite ut av dagene. 

Ukens film... Må være Bad Moms, som jeg og noen venninner så på kino i starten av uka. For en herlig, morsom og latterfull film! Bedre stemning og mer latter har jeg aldri vært borte i på kino!Ukens favorittmat... Må helt klart være hjemmelaget grønnsakssuppe. Nam - det smaker altså så godt!

Ukens bilde... Jeg har tatt svært få bilder denne uka, men blant de få må det nesten bli dette:Hvordan har deres uke vært?
_______________________________________
Jeg har giveaway på bloggen - bli med HER

Ukens...

Mandag, ny uke og nye muligheter! Og på tide å se tilbake på forrige ukes oppturer og nedturer.

Ukens smil... Må være da vi besøkte tanta og onkelen til kjæresten min på camping. Vi prata, lo og koste oss i flere timer - og gikk en tur på campingen. Så koselig, og for en fin plass!

Ukens sang... "Nei kjære deg" med Innertier og Morgan Sulele.

Ukens favorittmat... Svenske kjøttboller med poteter, grønnsaker og brun saus. Nam!

Ukens film... Grown ups! For en herlig og latterfull film - akkurat det jeg elsker!

Ukens nedtur... Da jeg var på jobb på søndag og endelig hadde kommet meg hjem, fant jeg ut av at jeg hadde glemt mobil med bankkort, førerkort og det som er på jobben. Da var det bare å ture en halvtime tilbake for å hente det!

Ukens bilde...Hvordan har uka deres vært?

Ukens...

God kveld! Jeg kom hjem fra kjæresten min for et par timer siden, og de siste dagene har vært så travle - så da blir det en noe forsinket ukens.

Ukens høydepunkt... Må være landsstevne med Norges Bygdeungdomslag, eller Norges største vennegjeng som vi kaller oss! Fem dager med strålende vær, tevlinger, konserter og herlige mennesker! Er en grunn til at jeg har vært der fire år på rad - og dette blir nok ikke siste gang.

Ukens sang... Drive med Alan Jackson er så fin!

Ukens nedtur... Forrige uke var fantastisk i mine øyne, men hvis jeg skal nevne en ting må det være å sove i telt på landsstevne. Veldig mange har campingvogner, og det kjenner jeg virkelig at vi og skulle hatt. Det var badstue i teltet fra klokka seks på morgenen.

Ukens film... Må bli Bølgen. Jeg har vært så begeistret for denne filmen siden jeg så den på kino ifjor. For en utrolig bra, rørende og fantastisk lagd film!

Ukens favorittmat... I helga var det 80 årslag til bestefaren til typen, og her fikk vi nydelig koldtbord med masse god mat. Det må helt klart være favoritten - så mye godt å velge mellom!

Ukens bilde...  

Ukens blogg

Hver uke vil jeg anbefale en ny blogg jeg synes har det lille ekstra. Denne gangen blir det xplor!

SAMSUNG CSC

Janne Bodin er ei 25 år gammel jente fra Stavanger. Hun beskriver bloggen sin som "et sted både du og jeg kan drømme oss bort fra kalde Norge, se fristende bilder av hvite strender og store palmer, og lese om hvilken mat jeg anbefaler på de ulike stedene".

Dette er helt klart ei eventyrlysten jente som liker å oppleve verden! I tillegg til å skrive om interessante ting, legger hun ut mange flotte bilder i hvert innlegg.SAMSUNG CSC

Janne oppdaterer bloggen sin daglig, og i de senere uker vil vi få se fristende mat, nydelige strender, spennende byer, eventyrlige utflukter, eksotiske øyer og veldig mye kjærlighet. Hvis ikke dette høres spennende ut, så vet ikke jeg!

Bloggen finner dere HER.

Leser dere bloggen til Janne?

Ukens...

Det er søndag og uka er straks over - så da er det klart for ukens oppsummering!

Ukens høydepunkt... Det må være kjæresteturen til Gøteborg! Turer på sightseeing, Liseberg, restauranter, barer og annet moro i tre dager. Flere innlegg om turen kommer de to neste dagene.

Ukens sang... Favoritten denne uka har vært "Hashtag" med Gunslingers!

Ukens favorittmat... Det har vært mye forskjellig denne uken, men biffen jeg fikk på restaurant i Gøteborg smakte helt himmelsk med tilbehør!Ukens nedtur... Har hatt en helt topp uke, så det er rett og slett vanskelig å finne noe negativt. Men at det regna hele dagen vi var på Liseberg på lørdag, i tillegg til at det var ekstrem lang ventekø til alle berg- og dalbaner var litt kjipt.

Ukens film... Må nesten bli den eneste jeg har sett denne uken, Trainwreck. Men for en morsom film - anbefales på det sterkeste! 

Ukens bilde... Må være av den søte pusen jeg hadde. Hvil i fred <3Hvordan har uka deres vært?

Ukens...

Det er mandag, ny uke og nye muligheter! Også er det tid for oppsummering fra uka som har vært.

Ukens høydepunkt... Det må helt klart være 70 årslaget til bestefar på lørdag. En fin dag med båttur, familie og god mat i strålende vær - kunne ikke vært bedre!Ukens sang... Har fått dilla på "Nye Jeans" med Inntertier.

Ukens favorittmat... Brødskive med gulost og masse druer! GUD, dette smaker helt fantastisk! 

Ukens nedtur... Må nok være regndagene i starten av uka da jeg hadde fri. Heldigvis tok været seg opp utover uka!

Ukens film... Må helt klart være "Marley and me". For en helt nydelig, fin og rørende film - denne blir jeg aldri lei!

Ukens bilde... Hvordan var forrige uke for dere?

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits