10 spørsmål


Beskriv deg selv med tre ord.
Snill - positiv - pliktoppfyllende

Hvem er du i vennegjengen?
I vennegjengen er jeg nok den som lytter mest, og er kanskje ikke mest frampå. Jeg er også den som liker å ta intiativ til hytteturer, grilling eller slikt - men jeg vil helst planlegge i god tid. Jeg er også ofte den som ser positvt på ting.

Hvem blogger leser du nå?
Bloggene jeg leser daglig er martheborge.blogg.no - sofienils1.blogg.no - andreasveinsdottir.blogg.no - xplor.blogg.no - martinejoh.blogg.no - kristinaandersen.no

Hva står på planen din i dag?
I dag har jeg ingen spesielle planer. Jeg har eksamen om få dager, så det blir vel eksamenslesing for det meste. Jeg får se, kanskje jeg får rota meg ned på treningssenteret en tur.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Oi, om ti år har jeg blitt 31 - og på den tiden kan mye skje. Da bor jeg nok sammen med kjæresten min i et hus på landet, vi har to barn og jeg jobber som autorisert regnskapsfører. Forhåpentligvis har jeg opplevd mer av verden, og har fortsatt mine beste venner i livet!

Hva bruker du penger på?
Jeg skulle gjerne brukt penger på både reiser, shopping og diverse, men mesteparten går nok fort vekk til bensin og mat.

Hvilke apper bruker du daglig?
Jeg har altfor mange apper, men de jeg daglig bruker er snapchat, instagram, facebook og mattilbud. Kjekt å få med seg hva andre driver med, og i mattilbud-appen er det kjekt å få med hva det er tilbud på.

Hva drikker du helst på fest?
Vin og øl kan jeg ikke fordra, så her går det mest i pærecider. Utenom dette er jeg glad i å blande selv - med saft eller appelsinjuice, og er generelt glad i det søte. I baren bestiller jeg som oftest Strawberry Daiquiri eller noe lignende.

Hva skal du gjøre i helgen?
Jeg har jobbhelg, så det blir jobbing natt til lørdag og søndag + søndag kveld. Dagene blir nok brukt til eksamenslesing, da muntlig er på mandag ettermiddag.

Hva ser du helst på TV?
Jeg følger en del med på reality, som farmen, 71 grader nord og jakten på kjærligheten. Utenom dette er jeg glad i program som boligjakten, luksusfellen, 4 stjerners middag og nattpatruljen. Det går som oftest i interiør- eller matprogram.

Har vi noe til felles?

20 spørsmål

1. Tre ord om meg: Omtenksom, konfliktsky og eventyrlysten!

2. Det første jeg gjør om morgenen: Gå på do, hvor jeg sjekker alle sosiale medier.

3. Jeg gleder meg til: Landsstevnet med Norges Bygdeungdomslag til uka! En hel uke med trivelige folk, aktiviteter, konserter og moro!

4. Når jeg skal pynte meg: Tar jeg på meg skjørt og en fin topp eller kjole - og helst med converse. Hater høye hæler! 

5. Jeg brenner for: Levende bygder, musikk, fotografering, reising.

6. En liten hemmelighet om meg: I løpet av mine 20 år har jeg aldri prøvd verken snus eller røyk. Stolt! Kanskje ikke en hemmelighet men...

7. I baren bestiller jeg: Cider eller Strawberry Daiquiri

8. I vennegjengen er jeg: Den som lytter og den som ofte er glad.

9. Jeg kan ikke leve uten: Venner og familie.

10. I veska har jeg: Lypsyl, bilnøkler, mobillader og tamponger.

11. Trening er: Noe jeg burde drevet litt mer med! Satser på å få kjøpt meg medlemsskap på treningssenteret mot slutten av sommeren.

12. På kjøkkenet er jeg: Den som egentlig vil teste ut mye nytt, men som kanskje går for det jeg liker.

13. Jeg elsker: Kjæresten min. 

14. Hva jeg vil med livet mitt: Jeg vil lære mye, utdanne meg, få familie og rett og slett leve livet.

15. Det beste jeg vet: Er å reise! Om det er rundt i Norge eller til utlandet. 

16. Jeg er medlem i: Norges Bygdeungdomslag (NBU) og Vestfold Studentsamfunn

17. Du visste kanskje ikke at jeg: Er NBU-mester i kokkekamp for junior og har filma håndballkamper for TV2 Sumo. Jeg sitter også som infoleder i fylkesstyret i Vestfold Bygdeungdomslag.

18. Når jeg jobber: Er jeg så effektiv som mulig og gjør mest mulig, for at tiden skal gå superfort.

19. Om fem år er jeg: 25, ferdig utdannet, jobber som regnskapsfører, flytta sammen med kjæresten min.

20. Om ti år er jeg: 30, glad i jobben min, kanskje et par barn.

Har vi noe til felles?

15 kjappe

Siden jeg er ny her, tenkte jeg å ta en kjapp runde hvor jeg svarer på noen spørsmål om meg selv, så er det kanskje litt lettere å få et innblikk i hvem jeg er.

Hvilken tid på døgnet liker du best? 
Det varierer hvilken årstid vi er i faktisk. På vinteren liker jeg ofte morgen/formiddagen, og på sommeren liker jeg ettermiddagen/kvelden best.

Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
Jeg dusjer ofte kvelden før, så det blir å sminke seg som går rundt 5 minutter, kle på seg osv... Men jeg liker å ta frokosten i et rolig tempo, så rundt en time før jeg eventuelt skal avgårde pleier jeg å stå opp.

Liker du kaffe?
Det har jeg ikke lært meg å like enda nei. Ikke andre varme drikker som inneholder snev av kaffe heller.

Hvor høy er du?
Ifølge passet mitt er jeg 164 cm tror jeg.

Er du ryddig eller rotete?
Oi.. Det kommer veldig an på! Jeg er ofte avhengig av å ha det ryddig rundt meg for å gjøre skolearbeid og når det kommer folk. Men til tider kan det være veldig rotete på f.eks rommet mitt.

Hva er dine verste uvaner?
Det må være at jeg enda ikke har klart å slutte med å bite negler.

Hvilke uvaner irriterer deg hos andre?
Når folk smatter og folk som klager hele tiden.

Favoritt-tema på skolen?
Jeg starter med nye fag til høsten, når jeg skal bli autorisert regnskapsfører. Men gjennom grunnskolen og videregående har jeg alltid likt matte!

Hvis du hadde fått fem millioner, hva ville du brukt dem på?
Først og fremst ville jeg kjøpt meg et hus eller en leilighet her i bygda jeg bor! I tillegg ville jeg nok bytta ut bilen min. Da er det ikke så altfor mye igjen, og de ville jeg spart.

Favorittsang for øyeblikket?
Akkurat nå går det mye i "Frågan" med Lasse Stianz, nye albumet til Plumbo og "Nye jeans" med Innertier. Ellers er det country og hits det går i!

Foretrekker du å ringe eller sende SMS?
Det kommer veldig an på. Jeg har alltid vært mest glad i meldinger, men når jeg skal prate med kjæresten så ringes jeg.

Hvordan ser det ut der du bor?
Et hyggelig nabolag i Svarstad, midt på bygda - 40 minutter kjøring fra åtte forskjellige byer. Men jeg bor 200 meter fra matbutikken, skoler, frisør, gavebutikk og sportsbutikk - rett og slett det som trengs. I tillegg er det naturstier og toppturer uttafor døra. Veldig fin og trivelig plass å bo!​

Hva er din drømmejobb?
Lenge har drømmen vært å jobbe med regi i et flerkameraproduksjon-selskap å filme direkte tv-program som håndball, fotball, talent-show osv... Dessverre er ikke arbeidstidene en like stor drøm. Men nå studerer jeg til å bli regnskapsfører, og det tror jeg blir en artig jobb - jeg elsker jo tall!

Når legger du deg om kvelden? 
Det varierer veldig. Men i ukedagene når det er skole prøver jeg å legge meg rundt elleve - før tolv. I helger spørs det om jeg er på fest eller om jeg jobber.

Hva gjør deg glad?
At mennesker jeg er glad i er glade smitter virkelig over på meg!

Bare å spørre om dere lurer på noe mer!

Spekemat, frukt & grønt

I går ble det en rolig og kjedelig kveld, og på butikken var det tilbud på spekemat - så jeg kunne ikke annet enn å dy meg. Det er jo så godt sammen med brød eller rundstykker og litt grønt ved siden av.

Så, i stede for å gjøre det på den normale måten - pynta jeg rett og slett et helt fat med spekemat, frukt og grønnsaker. Jeg tok med fatet og dro til pappa og kjæresten hans som bor bare noen hundre meter fra, og gjett om de ble overraska og sultne! Så vi satt og kosa oss med nydelig kveldsmat - og jammen ble fatet tomt.

Jeg synes det er moro å gjøre litt stas ut av ting iblant, så dette må jeg prøve igjen!

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits