Summer inspirationGod kveld! Nå har jeg akkurat sett en episode av luksusfellen, og boligjakten ruller på TV-skjermen foran meg. Dagen har blitt brukt til å klippe plen, pusse vinduer og se på noen episoder av Pretty Little Liars. Endelig har jeg fått startet på en ny sesong, og jeg blir jo helt oppslukt når jeg først starter.

Jeg tok meg en titt på litt sommerinspirasjon på lookbook nå, og så mye flotte antrekk! Når jeg ikke er personen som er så glad i våse fram antrekk selv - får man heller legge ut litt inspirasjon.

Hva har dere gjort i dag?

New in - sommerkjoler

Hei dere! Hjemme er det sol og strålende vær, så fantastisk deilig. Får håpe dere er like heldige. Jeg nyter min nest siste fridag, før det blir mye jobbing de neste ukene. Jeg har ferie i uke 29 og 30, så man må nyte de fridagene man har innimellom.Jeg bestilte hjem et par kjoler fra asos for litt siden, og i dag har jeg vært og hentet de på posten. Begge passet perfekt, noe man ikke alltid kan forvente når man handler på nettet.I midten av juli skal jeg på årsmøte i Norges Bygdeungdomslag, og ville derfor ha en fin kjole som var noe mer sommerlig enn de jeg har.
Jeg vet ikke hvordan dere er? Men når jeg først skal bestille noe på nett, ser jeg gjerne om jeg finner noe mer. Derfor endte jeg opp med enda en sommerkjole, som kan brukes til litt mer hverdagslige ting.

Liker dere å bestille klær på nett?

New in

Hei dere! Fredag var jeg på en liten handletur, så jeg klarte selvfølgelig ikke å komme tomhendt hjem. En ny jakke blei hengt i klesskapet. Supersøt, blomstrete og sommerlig!


Jeg har vært på nattevakt, og skal på en kveldsvakt nå. I morgen blir det tidlig opp og lesing for fullt fram til muntlig eksamen klokka fire. Ah, som jeg gleder meg til ferie nå!


Ha en fin søndag folkens. Vi snakkes!

Girl stuff

God ettermiddag! Nå har jeg vært på en liten kjøretur for å handle litt diverse til campingvogna. For det første må vi jo ha brannslukningsapparat og røykvarsel på både sommerstevne og landsstevne, så nå er det i boks! I tillegg fikk jeg handlet inn litt småting som papptallerkner, plastglass, bestikk og våtservietter. Så nå er jeg klar for sommerens festivaler!Da jeg kom hjem fra handletur hadde det kommet en pakke i posten til meg. Nemlig fra Hege Kristin, siden jeg vant en konkurranse på bloggen hennes for litt siden. Tusen takk! <3Veldig kjekke ting, bare synd jeg ikke har iPhone som passer til dekslene. Vi får se om ikke en av venninnene mine har lyst på de!Den gladfølelsen når man plutselig vinner en konkurranse. Jeg som aldri har flaks ellers!

Hva gjør dere i dag?

Summer inspiration


Hei dere! Nå har jeg sittet plantet ned i skolebøkene noen timer, så nå var det deilig med en liten pause. Så da tenkte jeg det passet seg å utforske lookbook.nu litt. Sommershoppinga mi er nok over for i år, men det er likevel gøy å se på litt inspirasjon og hva andre går for.

Resten av dagen skal brukes på enda mer lesing, så får jeg se om jeg ikke får starta på sesong 6 av Pretty Little Liars også. Jeg så ferdig de fem første sesongene på kort tid, så da var jeg nødt til å bestille meg hjem neste sesong for halvannen uke siden. Så nå er jeg veldig spent på fortsettelsen!

Håper dere alle får en fortsatt fin dag!

Fler som følger med på Pretty Little Liars?
Hva er deres planer for resten av dagen?

Siste innkjøp!

Hei! Om fredagen var jeg en liten tur i byen, så derfor tenkte jeg å vise mine siste innkjøp. Det er ikke så vanskelig å se at jeg er glad i basic plagg, men det passer jo til absolutt alt. Noe jeg synes er veldig kjekt!


Enkel t-skjorte fra H&M


Sommerkjole fra H&M 

Jeg elsker virkelig de kjolene fra H&M, som dere ser på bildet over. Det er helt sikkert fler enn meg som har noen av disse? I klesskapet tror jeg det henger fire av disse i forskjellige farger, de er så enkle og deilige å ha på. Ikke minst er de perfekt å bruke til enhver anledning!


Sommerkjole fra asos 


Hvit sommertopp fra Kappahl 


Topp fra Kappahl 


Tynn innejakke fra Kappahl 


Olabukse fra Kappahl 

Olabukse er kanskje ikke blant mine sommerplagg, men det kommer nok flere kalde sommerkvelder i vente og. Kanskje greit å ha en til og, når de to eneste buksene jeg bruker for tiden er svarte. Hehe, svarte bukser passer som regel til alt - bare litt varmt på sommeren kanskje...


Enkel t-skjorte fra H&M 

Nå skal jeg fortsette eksamenslesinga, så får vi se om jeg blir noe klokere på forretningsforståelse og foretaksstyring.

Fler som driver med eksamensforberedelser?

Wednesday inspiration

Heisann! De to første skoledagene er over, og det er godt å komme inn i rutiner igjen. Hver onsdag og torsdag har jeg fri fra forelesninger, så idag blir det hjemmestudie. Jeg har akkurat kommet i gang, men med så vanskelige fag er jeg nødt til å komme raskt igang! Skremmende å tenke på at det er under tre måneder til eksamen - allerede. Under har jeg samlet litt inspirasjon jeg håper dere liker:

Fler som har kommet igang med skole/studier?
Hva synes dere om inspirasjonen?

Høstmote

Det nærmer seg høst, selvom solstrålene og varmen har stått på de siste dagene her i Vestfold. Men tiden går fort, så det er nok ikke lenge før jeg skal gå til innkjøp av litt høstklær. Mye har jeg selvfølgelig fra ifjor, men det er alltid gøy med noe nytt. Det er altså så mye fint - både høstmoten og høstfargene, både jakker, gensere og skjerf!Liker dere høstmoten og høstfarger?

Fashion inspo

Jeg elsker å kikke på inspirasjon innen klær på nettet, det er altså så mye fint! Jeg er utrolig dårlig på å teste ut diverse stilige plagg selv, og går gjerne for det normale som jeg liker å kalle det. Men det er ofte utrolig hvor mye et par solbriller, et belte eller noen smykker gjør med antrekk. Plutselig er det et helt nytt et! Tilbake til overskriften, dagens inspirasjon:Er dere glad i klær?
Hvordan stil har dere?

New in

God morgen! Nå sitter jeg og kjæresten min mest sannsynlig på hotellet i Gøteborg og spiser frokost. Dagen skal brukes til å gå litt rundt i byen å kikke, så får vi se om vi finner noen artige turistattraksjoner eller andre ting!

Tenkte jeg skulle vise dere noen nye plagg i klesskapet mitt som jeg kjøpte på forrige bytur. 


Kjole fra H&M. Disse finnes i flere farger og er superdigge å ha på! Har allerede en i marineblå og en i svart.


Mønstrete overdel fra Kappahl. Bruker et belte rundt livet på denne - da blir den enda finere!


Topp fra H&M.


Genser fra Cubus.

Hva synes dere om de nye innkjøpene?
Hvilke butikker handler dere oftest i?

Fashion

God morgen! Klær og detaljer har inspirert meg i flere år, så her har jeg samlet sammen litt inspirasjon fra min favoritt moteside, lookbook.nu. SÅ mye lekkert man kan ha på seg! Tenk at man i gamledager bare tok på seg noen filler, mens i samfunnet i dag betyr det så enormt mye hva man har på seg. Rart hvordan ting forandrer seg!Er dere opptatt av mote?

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits