Mine ferieplaner

Nå tenkte jeg å fortelle dere om ferieplanene mine for denne sommeren.Camping...
Pappa og kjæresten har hatt camping ved sjøen i et par år nå, og jeg har enda ikke fått rota meg til å reise på besøk. I sommer skal jeg ta turen for å nyte finværet og strandlivet en dag.

Harrytur...
Jeg og kjæresten må nesten ta en tur til Sverige, ettersom det trengs litt drikke til sommeren. Får fylle opp kvota og ta med seg litt Pepsi Max hjem!Årsmøte...
Rett før landsstevne er det årsmøte i Norges Bygdeungdomslag, og siden jeg sitter i fylkesstyret her i Vestfold skal jeg stille på dette. Det går over to dager, men godt det er moro å høre på meninger og debatter om ting som interesserer meg.Landsstevne... 
Jeg reiser til Lillehammer allerede søndag i uke 28, hvor jeg skal tilbringe de to første dagene på årsmøte. Resten av uka blir det festival med konserter, aktiviteter, venner og mye moro. Som jeg gleder meg!

Kjærestetur...
Jeg har fått meg fri to uker, og i uke 30 er planen å reise en eller annen plass med kjæresten. Vi tenker oss nok en "langhelg" til en storby i utlandet eller i Norge, som ikke vil koste altfor mye. Har dere noen tips? Gjerne hyl ut!Grilling...
I fjor ble det grilling med venner flere dager, og regner med denne sommeren ikke er noe unntak. 

Jobb...
Hehe, aldri et unntak. Skal man ha mulighet til å finne på mye moro, må man jo jobbe litt også. Men det er helt okei!Hyttetur...
Jeg har allerede vært på en hyttetur, men håper å få til en til i løpet av sommeren.

Hva er deres ferieplaner?

Summer inspirationGod kveld! Nå har jeg akkurat sett en episode av luksusfellen, og boligjakten ruller på TV-skjermen foran meg. Dagen har blitt brukt til å klippe plen, pusse vinduer og se på noen episoder av Pretty Little Liars. Endelig har jeg fått startet på en ny sesong, og jeg blir jo helt oppslukt når jeg først starter.

Jeg tok meg en titt på litt sommerinspirasjon på lookbook nå, og så mye flotte antrekk! Når jeg ikke er personen som er så glad i våse fram antrekk selv - får man heller legge ut litt inspirasjon.

Hva har dere gjort i dag?

Latest snap...

God morgen! Jeg nyter nok en fridag, og tenkte å vise min siste uke gjennom snapchat.

For en liten uke siden var det endelig ferie, og jeg reiste på hytta rett etter eksamen. Jeg var der aleine første natta, men fikk noen venninner på besøk dagen etter. Med fint vær, grilling, kortspill, yatzy og alias kosa vi oss veldig.

I helga har jeg vært på sommerstevne med Vestfold Bygdeungdomslag. En helg med aktiviteter, konserter og mye moro!

På sommerstevne deltok jeg blant annet på quiz, moped og spenna gæær'n. Veldig artig, og stakkars Kristina måtte fange eple fra vannbøtte og mandel fra en bolle full av mel. 

Etter sommerstevne dro vi til kjæresten, siden vogna skal stå der. Da jeg skulle hjem igjen føltes jo bilen ut som en rallybil, siden den plutselig dro så bra. Hehe, er forskjell å kjøre med og uten campingvogn kan man si.

På mandag var jeg også en liten tur innom Mosseporten, siden jeg trang litt småting. Jeg endte opp med solkrem og nytt deksel til telefon, da jeg allerede hadde bestilt et par kjoler på nett fra før.

Ha en fin dag!

New in - sommerkjoler

Hei dere! Hjemme er det sol og strålende vær, så fantastisk deilig. Får håpe dere er like heldige. Jeg nyter min nest siste fridag, før det blir mye jobbing de neste ukene. Jeg har ferie i uke 29 og 30, så man må nyte de fridagene man har innimellom.Jeg bestilte hjem et par kjoler fra asos for litt siden, og i dag har jeg vært og hentet de på posten. Begge passet perfekt, noe man ikke alltid kan forvente når man handler på nettet.I midten av juli skal jeg på årsmøte i Norges Bygdeungdomslag, og ville derfor ha en fin kjole som var noe mer sommerlig enn de jeg har.
Jeg vet ikke hvordan dere er? Men når jeg først skal bestille noe på nett, ser jeg gjerne om jeg finner noe mer. Derfor endte jeg opp med enda en sommerkjole, som kan brukes til litt mer hverdagslige ting.

Liker dere å bestille klær på nett?

Ukens...

Akkurat nå...
Sitter jeg og slapper av i sofaen, etter og ha kommet hjem fra helgens festligheter. Jeg har vært hos kjæresten i natt, så nå har jeg fått pakka ut og er klar for et par fridager.Ukens høydepunkt...
Da må jeg nesten velge ut to ting. Hytteturen i starten av uka med jentene var veldig hyggelig. I helga har jeg vært på sommerstevne, noe som også levde opp til forventningene!Ukens sang...
Idyll av Postgirobygget er alltid en sommerslager.

Ukens latterkrampe...
Det må bli under sommerstevne i helga, da jeg konkurrerte i moped. Det er fire år siden jeg har kjørt scooter, og på lørdag fant jeg ut at jeg har glemt utrolig mye. Med planke, balanse og sikk-sakk-kjøring uten beina i bakken gikk det forferdelig dårlig. Jaja, moro var det uansett!Ukens smil...
Det må selvsagt være at det er SOMMERFERIE. Endelig!

Ukens throwback...
Bildene jeg la ut fra tidligere korpsturer til Danmark. Flotte minner.Ukens mat...
Dette har jeg sagt før og, men denne uka kan jeg ikke annet enn å si grillmat. Rett og slett fordi jeg har spist grillmat fire av syv dager.Ukens nedtur...
Jeg var ferdig med eksamen om mandagen, men var ikke like fornøyd med karakteren. Muntlig eksamen var mildt sagt forferdelig, men nå får jeg smile over at jeg er ferdig.

Ukens bilde...Hvordan har uka deres vært?

Throwback - Danmark

Hei dere! I helga er jeg på sommerstevne med Vestfold Bygdeungdomslag - en liten festival med konserter, aktiviteter og mye moro. Vi er en nokså stor gjeng som har reist sammen, og koser oss veldig!Jeg fant noen gamle bilder fra jeg var på korpstur i Danmark fem år tilbake. Vi var på en festival i Aalborg, og overnattet i Blokhus. Rett ved lå en det en flott strand, for en herlig tid!

Hva driver dere med i helga?

13 dilemmaer

God morgen! Jeg har sett det er mange som lager slike innlegg med dilemmaer, noe jeg synes er veldig gøy å lese. Derfor tenkte jeg å lage et selv også!

Miste hørselen eller synet?
Må først si jeg setter pris på at jeg kan både se og høre. Men det måtte nok vært å miste hørselen tror jeg.

Bare spise pølser i en uke eller aldri spise pølser mer?
Bare spise pølser i en uke. Jeg er såpass glad i det, så tror ikke jeg hadde klart meg uten det resten av livet.

Spise bare taco eller pizza i et helt år?
Taco, helt klart! Der kan man også variere såpass mye, samt lage sunn taco.

Lyst og stille eller mørkt og bråkete soverom?
Helt klart lyst og stille. Jeg sovner omtrent uansett hvor lyst det er på rommet!

Rik i et dårlig forhold eller fattig i et godt forhold?
Fattig i et godt forhold. Hvis jeg måtte hatt et dårlig forhold, hadde det jo ikke vært noe vits. Penger er heller ikke alt i verden, selv om det er det vi lever av.

Vært i stand til å fly eller lese tanker?
Ah, tenk å kunne fly hvor enn jeg ville. Å lese tankene til folk hadde jeg nok heller blitt gal av.

Fanta eller solo?
Solo er så forfriskende!

Se inn i fremtiden eller endre fortiden?
Fortiden er jeg ferdig med, så jeg ville helt klart sett inn i fremtiden!

Kose med en tarantella eller kvelerslange?
Jeg hater egentlig slanger, men synes de er helt okei å se på. Derfor skulle jeg vel klart å holde en kvelerslange, hvis det hadde vært i en reptilpark - hvor den er vandt med mennesker.

Hoppe i fallskjerm eller strikkhopp?
Jeg tror aldri jeg hadde turt å hoppe i strikk, så det måtte nok vært fallskjerm. Det er jo også en opplevelse over litt lengre enn 30 sekunder.

Pepsi max eller cola?
Jeg foretrekker Pepsi max. Mamma kjøper alltid Cola Zero, så jeg drikker det også.

Aldri kunne feire bursdag eller jul?
Bursdagsfeiring hadde jeg fint klart meg uten. Men julaften sammen med familien kunne jeg ikke gått glipp av - for en koselig høytid!

Innlagt vann eller strøm?
Det må bli strøm, hadde nok blitt gal uten TV, datamaskin osv... Vann kunne jeg nok henta på tank en annen plass.

Mine beste minner fra språkreisen - Comino

For nøyaktig fire år siden reiste jeg på en fantastisk og minnerik tur, for da var jeg nemlig på språkreise i Malta i tre uker. Herlighet, jeg lever nesten på denne reisen enda - og det er en tur jeg setter veldig pris på.

Da jeg var i Malta reiste vi ut til en fantastisk og flott øy som heter Comino. Det var rundt en times båttur fra byen vi var i, til en liten øy full av stein og sand - med et krystallklart og blått vann utenfor.

Inkludert fikk vi også være med på en tur i en mindre båt, som kjørte ekstremt fort i bølgene. Her var vi blant annet inne i to grotter, som var veldig fascinerende å se på.

Nå begynner jeg å lengte tilbake til Malta, for et flott land. Hit vil jeg absolutt reise en gang til. Hvis dere skal hit, så anbefaler jeg absolutt å reise til øya Comino - for en flott plass!

Har dere vært i Malta?

Mine siste snap

God morgen! Nå er vi i gang med vasking og rydding av hytta, før turen går hjemover og på jobb. Jeg skulle gjerne hatt noen flere dager her oppe, men muligheten kommer nok igjen senere.

Jeg fortalte tidligere at jeg kjøpte campingvogn for en uke siden. For å komme inn på sommerens festivaler må jeg altså ha brannslokker og røykvarsel, så nå er det heldigvis på plass.

I helga har jeg jobba nattevakter, noe jeg syns er ganske ålreit. Litt slitsomt å omstille døgnet i starten, men det ordner seg som regel.

I går hadde jeg altså siste eksamen før sommerferien, og denne gangen muntlig. Huff, så nervøs har jeg aldri vært før - så nå er jeg veldig glad det er over. Rett etter eksamen gikk turen på hytta, hvor jeg fortsatt koser meg!

Er vel ikke bare jeg som har fulgt med på paradise? Jeg har en merkelig tradisjon at jeg alltid ser sesongen på nytt etter sesongslutt. Jeg syns det er så morsomt å se hvordan deltagerne har forandret seg gjennom ukene, og da må man jo se sesongen på nytt igjen.

Ææ, hvor skal jeg starte? Er vel ikke bare jeg som følger med på SKAM? Herregud, jeg var helt i ekstase om fredagen da William og Chris plutselig var tilbake på skjermen. En ting er sikkert - dette blir spennende framover!

Ha en fin dag videre!

MorgenidyllHei dere! I dag sto jeg opp i nitiden, til ferie og knallvær ute. Så deilig <3 Jeg er fortsatt på hytta, og om ikke lenge tar tre venninner turen opp og blir til i morgen. For første gang har jeg vært her en natt alene, men det var overraskende koselig! Med litt TV-underholdning i går kveld, gikk det veldig fint.
I dag skal vi nok nyte de solstrålene vi kan, og på kvelden står grilling og litt brettspill for tur. Hytteturen skal hvertfall nytes for fullt.

Jeg er så heldig som har så snille besteforeldre som lar meg låne hytta når jeg vil egentlig. En mer beroligende og fin plass finner ikke jeg.Ha en fin tirsdag!

Ukens...

Akkurat nå...
Sitter jeg i godstolen på hytta og nyter ferien. Klokken halv fem var jeg ferdig med muntlig eksamen, og da gikk altså turen rett på hytta. Her skal jeg nyte ferien fram til onsdag!Ukens høydepunkt...
Jeg fikk kjøpt meg billett til sommerstevne, som er allerede til helga. Det ser jeg veldig fram til, og jeg skal konkurrere i blant annet moped, quiz og spenna gæær'n.

Ukens film...
Det må bli Solan og Ludvig - herfra til flåklypa. Flåklypa-filmene er bare helt fantastiske!Ukens smil...
Jeg vant en giveaway på bloggen til Hege Kristin her om dagen, med mange flotte premier! Igjen, tusen takk <3Ukens mat...
Fiskepudding! Haha, av alle ting... Men denne uken har jeg altså spist fiskepudding på brødskiva hver eneste dag tror jeg.

Ukens innkjøp...

Ukens nedtur...
Med en eksamen igjen blei det mye lesing forrige uke. Søstra mi hadde også familiebursdag, noe jeg ikke fikk vært med på grunnet jobbing.

Ukens bilde...


Ha en fin uke!

10 ferietips

Hei og fin mandag! Det nærmer seg sommerferie for de fleste, og noen har kanskje hilst på ferien allerede? Uansett - her kommer noen tips til ting man gjøre i sommer!

Festival...
Sommeren er tid for festivaler landet rundt, og man finner alltid noe for enhver smak. Her i fylket er det blant annet Slottsfjellfestivalen og Stavernfestivalen, som er populære blant mange ungdom vet jeg. Jeg skal på landsstevne i år igjen, og gleder meg veldig til det.

Strandtur...
En annen ting som passer fint på sommeren er jo å ta seg en strandtur. Det er kanskje ikke alle som bor i nærheten av kysten, men ferskvann er jo like fint å bade i.

Hyttetur...
Kanskje har noen i familien din eller venner av deg hytte eller camping? Et perfekt sted å reise med familie eller venner, og bare nyte livet.

Utenlandstur... 
Om man velger å reise en uke til syden eller en helg til København, får man oppleve mye uansett! Det beste er jo at man finner både billige og eksklusive reiser, ettersom hva man ønsker.

Telttur...
Hva er vel ikke morsommere enn å ta med seg vennegjengen på telttur? Finn et par dager med oppholdsvær, ta med noe godt å spise og snacks. Om det er i skogen, på fjellet eller ved vannet - med venner har man det moro uansett! Ikke minst blir det en billig tur, dersom noen har telt såklart.

Grillkveld... 
Be inn familie eller venner til grilling. Vi i vennegjengen pleier å ha med grillmat og drikke selv, så faller ikke alle utgiftene på en person. Ikke minst er det superkoselig å sitte ute på kveldstid med varme i grillen.

Jobbe... 
Kanskje ikke dagens morsomste forslag. Men dersom man studerer er det en perfekt mulighet til å tjene noen ekstra kroner. Man kan jobbe i butikk eller skaffe småjobber som barnevakt, klippe plen og slikt.

Kjøretur... 
Om det er en dagstur til Sverige eller en kort roadtrip i hjemfylket - det er mye man kan finne på!

Fjelltur...
Ta med deg tursekken og dra en tur på fjellet. Om det er en topptur i nærområdet eller en tur til Hardangervidda, så er det helt klart deilig å nyte norsk natur og luft! Noe jeg absolutt må bli flinkere til.

Besøke fornøyelsespark... 
Vi har flere fornøyelsesparker å besøke her i Norge, av ulike slag. Kanskje ta en tur til Bø sommerland, Tusenfryd eller Høyt & Lavt?

Hva er deres ferieplaner?

New in

Hei dere! Fredag var jeg på en liten handletur, så jeg klarte selvfølgelig ikke å komme tomhendt hjem. En ny jakke blei hengt i klesskapet. Supersøt, blomstrete og sommerlig!


Jeg har vært på nattevakt, og skal på en kveldsvakt nå. I morgen blir det tidlig opp og lesing for fullt fram til muntlig eksamen klokka fire. Ah, som jeg gleder meg til ferie nå!


Ha en fin søndag folkens. Vi snakkes!

Flowers

Hei dere! Nå har jeg nettopp stått opp etter nattevakt, og skal til å spise litt frokost. I dag står nok en gang eksamenslesing på planen, men heldigvis er eksamensmaset mitt straks ferdig! To dager igjen bare...

Fant noen blomsterbilder fra tidligere jeg tenkte å dele med dere!

Ha en fin dag alle sammen!
Hva står på planen deres i dag?
 

Girl stuff

God ettermiddag! Nå har jeg vært på en liten kjøretur for å handle litt diverse til campingvogna. For det første må vi jo ha brannslukningsapparat og røykvarsel på både sommerstevne og landsstevne, så nå er det i boks! I tillegg fikk jeg handlet inn litt småting som papptallerkner, plastglass, bestikk og våtservietter. Så nå er jeg klar for sommerens festivaler!Da jeg kom hjem fra handletur hadde det kommet en pakke i posten til meg. Nemlig fra Hege Kristin, siden jeg vant en konkurranse på bloggen hennes for litt siden. Tusen takk! <3Veldig kjekke ting, bare synd jeg ikke har iPhone som passer til dekslene. Vi får se om ikke en av venninnene mine har lyst på de!Den gladfølelsen når man plutselig vinner en konkurranse. Jeg som aldri har flaks ellers!

Hva gjør dere i dag?

Mine favoritt TV-program

Hei dere! Jeg tenkte å fortelle om mine favoritter innen TV-program.Farmen
Farmen har jeg fulgt med på i mange år. Jeg synes det er veldig spennende å følge helt vanlige mennesker, som skal drive en gård og leve som de gjorde hundre år tilbake. Man lærer jo også litt ting selv, både innen historie og om gårdsdrift.Boligjakten
Dette er vel et program jeg begynte å følge med på lang tid etter det startet på TV. Jeg fant programmet på viaplay for rundt et år siden, så da ble det til at jeg så alle sesongene på noen dager. Her lærer man også mye fornuftig om hva man bør se etter når man skal på visning blant annet.Anno
Enda et "historie-program", hvor deltagerne går flere hundre år tilbake i tid! Anno begynte jeg å følge med på for halvannet år siden, rett og slett fordi venninna til mamma var med. Da ble jeg oppslukt i programmet, og fulgte med på neste sesong også. Nå gleder jeg meg til en ny sesong!

71 grader nord
Dette er også noe jeg har fulgt med på i flere år. Det er jo helt fantastisk å se den flotte naturen vi har i Norge! Herlighet... hadde man enda vært så sprek som deltagerne da!Sinnasnekker'n
Dette følger jeg også med på av og til. Ikke noe jeg ser hver episode av, siden det går fire dager i uken. Men moro å se hvordan et hus blir forvandlet på bare få dager - også så fint det alltid blir!Luksusfellen
Jeg er jo økonomistudent, så kanskje ikke så overraskende at jeg elsker dette programmet. Jeg synes det er helt fantastisk å se hva disse økonomene og psykologene får til, og rett og slett forvandler livet til mennesker som sliter med stor gjeld.Tid for hjem
Enda et interiørprogram på lista mi. Det er fantastisk å se forvandlinger i hjem, og se hvor stor forskjell det kan bli bare ved hjelp av annerledes interiør, og å tenke utenfor boksen. Selv om jeg synes mye er for fargerikt, er det gøy å følge med på!Masterchef
Som jeg elsker å se på matprogram! Norsk, engelsk eller amerikansk masterchef - det synes jeg er både spennende og lærerikt å følge med på.Jakten på kjærligheten
Og her fikk vi inn kjærlighetsprogrammet da. Dette følger jeg også med på hver høst - så høsten er en forferdelig travel TV-tid for meg. Rart jeg rekker å se på alt!4 stjerners middag
Hei igjen, matprogram! 4 stjerners middag er også noe jeg liker - morsomt å se hvordan kjendisene er på kjøkkenet!

Hvilke TV-program følger du med på?

Summer inspiration


Hei dere! Nå har jeg sittet plantet ned i skolebøkene noen timer, så nå var det deilig med en liten pause. Så da tenkte jeg det passet seg å utforske lookbook.nu litt. Sommershoppinga mi er nok over for i år, men det er likevel gøy å se på litt inspirasjon og hva andre går for.

Resten av dagen skal brukes på enda mer lesing, så får jeg se om jeg ikke får starta på sesong 6 av Pretty Little Liars også. Jeg så ferdig de fem første sesongene på kort tid, så da var jeg nødt til å bestille meg hjem neste sesong for halvannen uke siden. Så nå er jeg veldig spent på fortsettelsen!

Håper dere alle får en fortsatt fin dag!

Fler som følger med på Pretty Little Liars?
Hva er deres planer for resten av dagen?

10 spørsmål


Beskriv deg selv med tre ord.
Snill - positiv - pliktoppfyllende

Hvem er du i vennegjengen?
I vennegjengen er jeg nok den som lytter mest, og er kanskje ikke mest frampå. Jeg er også den som liker å ta intiativ til hytteturer, grilling eller slikt - men jeg vil helst planlegge i god tid. Jeg er også ofte den som ser positvt på ting.

Hvem blogger leser du nå?
Bloggene jeg leser daglig er martheborge.blogg.no - sofienils1.blogg.no - andreasveinsdottir.blogg.no - xplor.blogg.no - martinejoh.blogg.no - kristinaandersen.no

Hva står på planen din i dag?
I dag har jeg ingen spesielle planer. Jeg har eksamen om få dager, så det blir vel eksamenslesing for det meste. Jeg får se, kanskje jeg får rota meg ned på treningssenteret en tur.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Oi, om ti år har jeg blitt 31 - og på den tiden kan mye skje. Da bor jeg nok sammen med kjæresten min i et hus på landet, vi har to barn og jeg jobber som autorisert regnskapsfører. Forhåpentligvis har jeg opplevd mer av verden, og har fortsatt mine beste venner i livet!

Hva bruker du penger på?
Jeg skulle gjerne brukt penger på både reiser, shopping og diverse, men mesteparten går nok fort vekk til bensin og mat.

Hvilke apper bruker du daglig?
Jeg har altfor mange apper, men de jeg daglig bruker er snapchat, instagram, facebook og mattilbud. Kjekt å få med seg hva andre driver med, og i mattilbud-appen er det kjekt å få med hva det er tilbud på.

Hva drikker du helst på fest?
Vin og øl kan jeg ikke fordra, så her går det mest i pærecider. Utenom dette er jeg glad i å blande selv - med saft eller appelsinjuice, og er generelt glad i det søte. I baren bestiller jeg som oftest Strawberry Daiquiri eller noe lignende.

Hva skal du gjøre i helgen?
Jeg har jobbhelg, så det blir jobbing natt til lørdag og søndag + søndag kveld. Dagene blir nok brukt til eksamenslesing, da muntlig er på mandag ettermiddag.

Hva ser du helst på TV?
Jeg følger en del med på reality, som farmen, 71 grader nord og jakten på kjærligheten. Utenom dette er jeg glad i program som boligjakten, luksusfellen, 4 stjerners middag og nattpatruljen. Det går som oftest i interiør- eller matprogram.

Har vi noe til felles?

Filmtips: vacationI dag tenkte jeg å anbefale en film til dere innen sjangeren komedie, nemlig Vacation. Rusty jobber som pilot og lever sammen med sin kone og to sønner. Nå ønsker han å gjenoppleve moroa fra familieferier i sin barndom, og bestemmer seg for å reise på biltur til Walley World - akkurat som han gjorde med foreldrene sine og søsteren flere år tilbake.Underveis kjører de flere omveier, og havner opp på et motell - hvor han eldste sønnen møter ei jente han så på motorveien. Faren, som later som han er en helt fremmed prøver å gjøre et godt inntrykk av sønnen til jenta, men det blir gjort på en pinlig og merkelig måte.

På veien blir de også ledet til et kloakk vann, som de ikke innser før det er for sent. Samtidlig blir det innbrudd i bilen, hvor bagasje og penger blir borte. Deretter stopper de hos Rustys søster og hennes mann, hvor du garantert får deg noen latterkuler ekstra.De reiser videre, og tilbringer neste natt på en campingplass, hvor Rusty og Debbie kjører bort for å prøve å ha sex på Four Corners-monumentet, hvor alt går galt. Etter og ha blitt forfulgt av en tilsynelatende ustabil lastebilsjåfør, tror familien sjåføren er gal - men i stedet returnerer han gifteringen som Debbie har mistet.Med mange nedturer på veien bestemmer de seg for å reise hjem igjen neste dag, men Rusty og Debbie konfronterer hverandre og bestemmer seg for å starte forholdet på nytt. Neste dag reiser de til Walley World for å teste ut den nyeste berg- og dalbanen. Etter fem timer i kø får de endelig plass etter en slosskamp, hvor berg- og dalbanen stopper halvveis i en loop. Etter noen timer blir de heldigvis reddet, og er klare for mer avslappende eventyr.

Rusty og Debbie ender opp med å bestille seg en avslappende tur til Paris, mens guttene blir sendt hjem for barnepass.

Har du sett filmen?

Mine siste snap

God morgen folkens! Jeg tenkte å vise dere de siste dagene mine gjennom snapchat, da mye av hverdagen min blir lagret her. 

Over ser dere bilde av campingvogna jeg og kjæresten kjøpte oss om søndagen. Vi var en svipptur i Drammen for å se etter vogn vi kan bruke til sommerens festivaler. Vi skal på en allerede neste helg, så det er jammen godt å ha soveplass i boks! Telt kunne vi selvfølgelig også brukt, men vogn er hakket bedre må jeg si.

Om fredagen fikk jeg fullført nest siste eksamen før ferien, noe så deilig! Merka godt da jeg kom på parkeringa utenfor skolen at ferien har begynt for mange - der var det nokså tomt må jeg si. I hele vinter og våres har jeg måttet parkere en halv kilometer fra skolen nesten.

På fredag var det igjen tid for taco - selvfølgelig! Det er noe jeg aldri blir lei, tror jeg.

I går var jeg, Marte og Kristina på topptur her i Svarstad. Jammen godt de fikk dratt meg med, for nå er det sikkert tre måneder siden sist. Hunden til Marte var også med, og han var jo nysgjerrig på det meste! Det endte med at vi gikk feil sti, så vi nådde egentlig aldri utsikten på toppen. Men en tur blei det uansett.

På fredag var jeg som nevnt i byen med Karina, og fikk unnagjort litt sommershopping. Jeg fikk også bestilt meg billett til sommerstevne - som er allerede neste helg. Det blir nok en morsom helg med mye kjentfolk, sosialt, konserter og moro! Noe jeg ser veldig fram til.

Er du aktiv på snapchat?

Siste innkjøp!

Hei! Om fredagen var jeg en liten tur i byen, så derfor tenkte jeg å vise mine siste innkjøp. Det er ikke så vanskelig å se at jeg er glad i basic plagg, men det passer jo til absolutt alt. Noe jeg synes er veldig kjekt!


Enkel t-skjorte fra H&M


Sommerkjole fra H&M 

Jeg elsker virkelig de kjolene fra H&M, som dere ser på bildet over. Det er helt sikkert fler enn meg som har noen av disse? I klesskapet tror jeg det henger fire av disse i forskjellige farger, de er så enkle og deilige å ha på. Ikke minst er de perfekt å bruke til enhver anledning!


Sommerkjole fra asos 


Hvit sommertopp fra Kappahl 


Topp fra Kappahl 


Tynn innejakke fra Kappahl 


Olabukse fra Kappahl 

Olabukse er kanskje ikke blant mine sommerplagg, men det kommer nok flere kalde sommerkvelder i vente og. Kanskje greit å ha en til og, når de to eneste buksene jeg bruker for tiden er svarte. Hehe, svarte bukser passer som regel til alt - bare litt varmt på sommeren kanskje...


Enkel t-skjorte fra H&M 

Nå skal jeg fortsette eksamenslesinga, så får vi se om jeg blir noe klokere på forretningsforståelse og foretaksstyring.

Fler som driver med eksamensforberedelser?

Ting jeg vil gjøre i juni...

 - Bli ferdig med siste eksamen... Muntlig eksamen står for tur om en liten uke, og da er jeg så godt som ferdig med bacheloren min i økonomi og administrasjon! Det blir et halvår ekstra for min del, men sånn er det når skolemotivasjon ikke har vært helt på topp det siste året.- Kjøpe billett til landsstevne... I uke 29 er det igjen tid for landsstevne med Norges Bygdeungdomslag, og som jeg gleder meg. Dette blir mitt femte, og i år vet jeg at alle venninnene mine også skal, så det blir moro!- Ta meg sommerferie... Snaart er det tid for ferie, og det skal nytes fullt ut. Jeg har allerede lagt noen planer, og flere skal det bli. Det blir selvsagt litt jobbing og, men det hører da til når man er student.

- Dra på hyttetur... Jeg har veldig lyst til å få til en jentetur på hytta i løpet av juni. Jeg har fri noen flere dager på rad mot slutten av juni, så vi får se hva det blir til. Først må jeg høre med besteforeldrene mine om hytta er ledig også!- Trene... Nå har jeg vært støttemedlem på kick i to måneder... Jeg var så smart å melde meg inn siden man kunne få gratis treningsbag ved siden av. Det endte med at jeg ble syk i en måned og etter det har jeg lagt skylda på eksamen.- Reise på sommerstevne... Om bare halvannen uke reiser jeg på sommerstevne, også med bygdeungdomslaget. Det veit jeg blir en morsom helg, med mye kjentfolk, sosialt, aktiviteter og konserter. Campingvogn er også i boks, så da er alt på stell!

- Ta årets første bad... Hvis temperaturen holder seg fin, vel og merke. Jeg er ikke akkurat en badenymfe, så vi får se hva det blir til!- Grille med venner... Jeg håper på en varm og fin dag, for da er det så koselig å grille på kvelden. Sitte å nyte dagens siste solstråler med en iskald cider i handa - jatakk!

Hva er dine planer for denne måneden?

Ukens...

God morgen! Da er nok en uke over, og en uke med eksamenslesing gjenstår, før det er sommerferie. Denne ganger er det muntlig som står for tur, og det i en av fire fagtekster vi har skrevet dette året. Jeg er ikke altfor begeistret for muntlig, men jeg får prøve så godt jeg kan!

Akkurat nå... Sitter jeg i sofaen og nyter utsikten til finværet ute. Får komme meg ut i sola straks, etter Paradise-kollektivet er sett!

Ukens høydepunkt... Med mye eksamensforberedelser på planen fikk jeg besøk av kjæresten i helga. På lørdag inviterte vi noen venner inn til tacokveld, som var kjempekoselig! En rolig og koselig kveld med prating. Jeg må nesten legge til et høydepunkt til: I går var vi nemlig og kikka på campingvogn, så nå er vi klare for det sommeren har å by på av festivaler. Det ser jeg virkelig fram til!Ukens film... I går kom jeg over filmen "Vacation" på netflix. En supermorsom komedie om en familie som reiser på bilferie, og på veien skjer selvsagt alt som ikke skal skje.

Ukens nedtur... Det må også denne uka være mye eksamenslesing. Nå er jeg heldigvis ferdig med min nest siste, og en muntlig gjenstår om nøyaktig en uke. 

Ukens mat... Det får vel bli taco, siden det blei taco på både fredag og lørdag!Ukens sang... Sommerlista mi på spotify har blitt oppdatert, så nå er det "Neste sommer" av deLillos som går på repeat.

Ukens smil... På fredag var jeg og ei venninne, Karina, i byen en tur etter eksamen. Det endte med litt nye plagg i garderoben, og en trivelig lunsj!

Ukens bilde...Hvordan har deres uke vært?

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
hits