hits

Ukens små gleder!

Langfri fra jobb. Denne uken var mandag eneste jobbvakt, herlighet så deilig! Jeg er normalt glad i å jobbe, men akkurat nå var det deilig med flere fridager. Jeg skal faktisk ikke på jobb før langfredag.Påskeferie.
Jippi! Til helgen er det tid for påskeferie. Jeg har absolutt ingen planer foreløpig, men vi får se hva tiden bringer.

Gjensynsglede med kjæresten. Siden jeg og typen bor to-tre timer fra hverandre, blir det til at vi kun ses i helger. Jeg jobber jo også annenhver helg, så det blir ikke stort mer enn to ganger i måneden. Denne helgen har heldigvis begge fri!Jeg har fått til skolearbeidet. Dette halvåret tar jeg to revisorfag, i skatt og årsregnskap. Det ene faget har jeg slitt med i lange tider, men det begynner endelig å løsne. Jeg har også klart å være effektiv med skolearbeid så langt denne uken. Det var på tide etter to sløve uker med sofaen som min beste venn.

Reise på kino. I løpet av helga skal jeg komme meg på kino. Utøya er en film jeg gjerne vil se, for å prøve og forstå hvor forferdelig menneskene som var der hadde det. Jeg forventer mye tårer, men det er den nok verdt.

Håndballkamp på TV. Her er det ikke mye som skal til. I kveld var det endelig litt håndball på TV igjen. Det skal sies at ingenting er som VM og EM på skjermen, men noe må man ha å se på i mellomtiden.


Skal sies at dette bildet er nokså gammelt, når alle på bildet har lagt opp.

Første visdomstann overstått. Mandag morgen var jeg hos tannlegen for å fjerne stingene jeg har hatt i to uker. Da opererte jeg ut den ene visdomstanna mi nede. Om to uker er det klart for å ta visdomstanna på andre siden. Godt å få det overstått.

Humøret mitt er bedre. Dette har nok sammenheng med at jeg har blitt frisk, får til skolearbeid, har langfri og det er så lyst ute om dagen. Det hjelper overraskende mye på humøret!

Mine mål for 2018

Bli ferdig med studiet mitt. Til våren har jeg mine to siste eksamener, og jeg kan endelig si meg ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon. Forhåpentligvis!

Få meg fulltidsjobb innen økonomi. Det er ikke lenge til jeg må starte jobbsøking for fullt heller. Jeg har ingen forventninger om å få en fulltidsjobb med en gang, men det er lov å håpe etterhvert.Bli glad i å trene. Mange har som mål å trene flere ganger i uka. Målet mitt er rett og slett å bli glad i og trene igjen. Akkurat nå synes jeg all form for trening er et ork, og da er det ikke lett å komme seg opp av sofaen og ut. Jeg startet med en skitur i går, så får vi håpe det fortsetter.

Ta flere bilder. De siste to-tre årene har jeg vært elendig på å ta bilder av opplevelser osv. Jeg tenker å kjøpe meg et fotoalbum, for å lime inn bilder fra ungdomstiden. Så kan jeg fortsette etterhvert som jeg blir eldre. Det er liksom ikke det samme å ha bildene digitalt.Like å prate i telefon. Å prate i telefon er kanskje noe av det verste jeg vet. Uansett hvem jeg snakker med. Så dette er en ting jeg håper å like bedre mot slutten av 2018.

Frasi meg alle styreverv. For øyeblikket sitter jeg i fylkesstyret i Vestfold Bygdeungdomslag, men har valgt å frasi meg vervet fra februar. Jeg har hatt styreverv i flere år nå, og tror jeg har godt av en liten pause.Reise på weekendtur til en storby. I år sikter jeg ikke mot en uke i syden. Når studiet er ferdig, vil jeg jobbe så mye jeg kan. Her står kjøp av hus først på prioriteringslista, for dette skal jeg få til i nærmeste fremtid. Men, en weekendtur til utlandet derimot, det vil jeg unne meg. Hvor gjenstår å se!

Miniferie i KristiansandNå har jeg sett gjennom litt bilder jeg tok på turen til Kristiansand. Jeg og typen var nemlig på en liten to-dagers i byen fra torsdag til fredag. Bilturen gikk ned tidlig torsdag morgen, og etter fire timer hadde vi sjekket inn på Thon Hotel midt i gågata. Vi var derfor på litt shopping, og som ekte turister tok vi til og med sightseeing-tog gjennom gatene. Jeg har aldri vært i Kristiansand, og siden vi hadde såpass kort tid var vi nødt til å få med oss litt av byen.

På kvelden ble det restaurantbesøk på Egon, og vi fikk servert nydelig mat. Fredag formiddag spiste vi skikkelig hotellfrokost, før vi kjørte til Dyreparken. Ingen tur til sør, uten å besøke Dyreparken vel?Vi måtte selvsagt ta en tur med toget i Hakkebakkeskogen. Husker jeg hadde den på kassett da jeg var liten, og den gikk på repeat i bilen hver gang vi var på kjøretur. Heldigvis for mamma og pappa hadde jeg headsett.

En tur i Kardemomme By måtte vi selvsagt også ta!Etter fem timer i dyreparken hadde vi sett omtrent alt, så da spiste vi lunsj og kjørte hjemover. En fin tur på sørlandet!

Har dere vært i Dyreparken?

Mine siste snap

Hei dere! Jeg lever ennå, bare litt vanskelig å følge opp denne blogginga på sommeren. Nå har jeg jobba de siste to ukene, men endelig har ferien startet for fullt! Nå har jeg ferie i to uker, og det skal nytes. Her er mine siste uker gjennom snapchat.

Jeg jobber på døgnåpen bensinstasjon, så jobbtidene er noe slitsomme av og til. Ikke alltid enkelt å komme seg opp før fire om morgenen, men jammen gikk det. På bildet til høyre er jeg ferdig med nattevakt, og rett over fire på natta var sola oppe!

Måtte le litt når jeg jobba tidligvakt for litt siden. Vi var seks stykker på jobb, og i få minutter (før jeg var ferdig med pausa) satt vi fem stykker på pause. Det høres ut som vi er ekstremt mange på jobb, men vi har tusenvis av boller som skal stekes, kjøl og frys som skal fylles og har nok å finne på. Da var det godt å komme hjem i varmen!

For et par uker siden hjalp jeg mamma med å være kioskvakt på en konsert her i Lardal. Før konserten var det også auksjon av lågalaks, for noen fangst!

Jeg og mamma var i Sverige i starten av forrige uke, og fikk fylt frysa med kjøtt. Bare noen dager senere var jeg og kjæresten i Sverige også, for å fylle opp kvota og handle inn litt brus til sommerens festivaler! Og fylle kjøleskapet med Pepsi Max selvsagt.

Ikke bare dumt med Sverigetur da, så får man fylt opp barskapet litt før ferien og! Mamma hadde også med seg prøvebil hjem, så denne måtte jeg selvsagt prøvekjøre.

Huff, jeg har en tendens til å bli oppgitt over folks parkering av og til altså. Jeg har også blitt helt avhengig av kortspill igjen. Her spilte jeg og kjæresten "kort og lang". Hvis dere skulle lure, så er det den med minst poeng som vinner - så jeg ligger ganske godt an!

Håper det er flere som nyter ferien!

Mine ferieplaner

Nå tenkte jeg å fortelle dere om ferieplanene mine for denne sommeren.Camping...
Pappa og kjæresten har hatt camping ved sjøen i et par år nå, og jeg har enda ikke fått rota meg til å reise på besøk. I sommer skal jeg ta turen for å nyte finværet og strandlivet en dag.

Harrytur...
Jeg og kjæresten må nesten ta en tur til Sverige, ettersom det trengs litt drikke til sommeren. Får fylle opp kvota og ta med seg litt Pepsi Max hjem!Årsmøte...
Rett før landsstevne er det årsmøte i Norges Bygdeungdomslag, og siden jeg sitter i fylkesstyret her i Vestfold skal jeg stille på dette. Det går over to dager, men godt det er moro å høre på meninger og debatter om ting som interesserer meg.Landsstevne... 
Jeg reiser til Lillehammer allerede søndag i uke 28, hvor jeg skal tilbringe de to første dagene på årsmøte. Resten av uka blir det festival med konserter, aktiviteter, venner og mye moro. Som jeg gleder meg!

Kjærestetur...
Jeg har fått meg fri to uker, og i uke 30 er planen å reise en eller annen plass med kjæresten. Vi tenker oss nok en "langhelg" til en storby i utlandet eller i Norge, som ikke vil koste altfor mye. Har dere noen tips? Gjerne hyl ut!Grilling...
I fjor ble det grilling med venner flere dager, og regner med denne sommeren ikke er noe unntak. 

Jobb...
Hehe, aldri et unntak. Skal man ha mulighet til å finne på mye moro, må man jo jobbe litt også. Men det er helt okei!Hyttetur...
Jeg har allerede vært på en hyttetur, men håper å få til en til i løpet av sommeren.

Hva er deres ferieplaner?

Latest snap...

God morgen! Jeg nyter nok en fridag, og tenkte å vise min siste uke gjennom snapchat.

For en liten uke siden var det endelig ferie, og jeg reiste på hytta rett etter eksamen. Jeg var der aleine første natta, men fikk noen venninner på besøk dagen etter. Med fint vær, grilling, kortspill, yatzy og alias kosa vi oss veldig.

I helga har jeg vært på sommerstevne med Vestfold Bygdeungdomslag. En helg med aktiviteter, konserter og mye moro!

På sommerstevne deltok jeg blant annet på quiz, moped og spenna gæær'n. Veldig artig, og stakkars Kristina måtte fange eple fra vannbøtte og mandel fra en bolle full av mel. 

Etter sommerstevne dro vi til kjæresten, siden vogna skal stå der. Da jeg skulle hjem igjen føltes jo bilen ut som en rallybil, siden den plutselig dro så bra. Hehe, er forskjell å kjøre med og uten campingvogn kan man si.

På mandag var jeg også en liten tur innom Mosseporten, siden jeg trang litt småting. Jeg endte opp med solkrem og nytt deksel til telefon, da jeg allerede hadde bestilt et par kjoler på nett fra før.

Ha en fin dag!

Throwback - Danmark

Hei dere! I helga er jeg på sommerstevne med Vestfold Bygdeungdomslag - en liten festival med konserter, aktiviteter og mye moro. Vi er en nokså stor gjeng som har reist sammen, og koser oss veldig!Jeg fant noen gamle bilder fra jeg var på korpstur i Danmark fem år tilbake. Vi var på en festival i Aalborg, og overnattet i Blokhus. Rett ved lå en det en flott strand, for en herlig tid!

Hva driver dere med i helga?

13 dilemmaer

God morgen! Jeg har sett det er mange som lager slike innlegg med dilemmaer, noe jeg synes er veldig gøy å lese. Derfor tenkte jeg å lage et selv også!

Miste hørselen eller synet?
Må først si jeg setter pris på at jeg kan både se og høre. Men det måtte nok vært å miste hørselen tror jeg.

Bare spise pølser i en uke eller aldri spise pølser mer?
Bare spise pølser i en uke. Jeg er såpass glad i det, så tror ikke jeg hadde klart meg uten det resten av livet.

Spise bare taco eller pizza i et helt år?
Taco, helt klart! Der kan man også variere såpass mye, samt lage sunn taco.

Lyst og stille eller mørkt og bråkete soverom?
Helt klart lyst og stille. Jeg sovner omtrent uansett hvor lyst det er på rommet!

Rik i et dårlig forhold eller fattig i et godt forhold?
Fattig i et godt forhold. Hvis jeg måtte hatt et dårlig forhold, hadde det jo ikke vært noe vits. Penger er heller ikke alt i verden, selv om det er det vi lever av.

Vært i stand til å fly eller lese tanker?
Ah, tenk å kunne fly hvor enn jeg ville. Å lese tankene til folk hadde jeg nok heller blitt gal av.

Fanta eller solo?
Solo er så forfriskende!

Se inn i fremtiden eller endre fortiden?
Fortiden er jeg ferdig med, så jeg ville helt klart sett inn i fremtiden!

Kose med en tarantella eller kvelerslange?
Jeg hater egentlig slanger, men synes de er helt okei å se på. Derfor skulle jeg vel klart å holde en kvelerslange, hvis det hadde vært i en reptilpark - hvor den er vandt med mennesker.

Hoppe i fallskjerm eller strikkhopp?
Jeg tror aldri jeg hadde turt å hoppe i strikk, så det måtte nok vært fallskjerm. Det er jo også en opplevelse over litt lengre enn 30 sekunder.

Pepsi max eller cola?
Jeg foretrekker Pepsi max. Mamma kjøper alltid Cola Zero, så jeg drikker det også.

Aldri kunne feire bursdag eller jul?
Bursdagsfeiring hadde jeg fint klart meg uten. Men julaften sammen med familien kunne jeg ikke gått glipp av - for en koselig høytid!

Innlagt vann eller strøm?
Det må bli strøm, hadde nok blitt gal uten TV, datamaskin osv... Vann kunne jeg nok henta på tank en annen plass.

Mine siste snap

God morgen! Nå er vi i gang med vasking og rydding av hytta, før turen går hjemover og på jobb. Jeg skulle gjerne hatt noen flere dager her oppe, men muligheten kommer nok igjen senere.

Jeg fortalte tidligere at jeg kjøpte campingvogn for en uke siden. For å komme inn på sommerens festivaler må jeg altså ha brannslokker og røykvarsel, så nå er det heldigvis på plass.

I helga har jeg jobba nattevakter, noe jeg syns er ganske ålreit. Litt slitsomt å omstille døgnet i starten, men det ordner seg som regel.

I går hadde jeg altså siste eksamen før sommerferien, og denne gangen muntlig. Huff, så nervøs har jeg aldri vært før - så nå er jeg veldig glad det er over. Rett etter eksamen gikk turen på hytta, hvor jeg fortsatt koser meg!

Er vel ikke bare jeg som har fulgt med på paradise? Jeg har en merkelig tradisjon at jeg alltid ser sesongen på nytt etter sesongslutt. Jeg syns det er så morsomt å se hvordan deltagerne har forandret seg gjennom ukene, og da må man jo se sesongen på nytt igjen.

Ææ, hvor skal jeg starte? Er vel ikke bare jeg som følger med på SKAM? Herregud, jeg var helt i ekstase om fredagen da William og Chris plutselig var tilbake på skjermen. En ting er sikkert - dette blir spennende framover!

Ha en fin dag videre!

MorgenidyllHei dere! I dag sto jeg opp i nitiden, til ferie og knallvær ute. Så deilig <3 Jeg er fortsatt på hytta, og om ikke lenge tar tre venninner turen opp og blir til i morgen. For første gang har jeg vært her en natt alene, men det var overraskende koselig! Med litt TV-underholdning i går kveld, gikk det veldig fint.
I dag skal vi nok nyte de solstrålene vi kan, og på kvelden står grilling og litt brettspill for tur. Hytteturen skal hvertfall nytes for fullt.

Jeg er så heldig som har så snille besteforeldre som lar meg låne hytta når jeg vil egentlig. En mer beroligende og fin plass finner ikke jeg.Ha en fin tirsdag!

Mine favoritt TV-program

Hei dere! Jeg tenkte å fortelle om mine favoritter innen TV-program.Farmen
Farmen har jeg fulgt med på i mange år. Jeg synes det er veldig spennende å følge helt vanlige mennesker, som skal drive en gård og leve som de gjorde hundre år tilbake. Man lærer jo også litt ting selv, både innen historie og om gårdsdrift.Boligjakten
Dette er vel et program jeg begynte å følge med på lang tid etter det startet på TV. Jeg fant programmet på viaplay for rundt et år siden, så da ble det til at jeg så alle sesongene på noen dager. Her lærer man også mye fornuftig om hva man bør se etter når man skal på visning blant annet.Anno
Enda et "historie-program", hvor deltagerne går flere hundre år tilbake i tid! Anno begynte jeg å følge med på for halvannet år siden, rett og slett fordi venninna til mamma var med. Da ble jeg oppslukt i programmet, og fulgte med på neste sesong også. Nå gleder jeg meg til en ny sesong!

71 grader nord
Dette er også noe jeg har fulgt med på i flere år. Det er jo helt fantastisk å se den flotte naturen vi har i Norge! Herlighet... hadde man enda vært så sprek som deltagerne da!Sinnasnekker'n
Dette følger jeg også med på av og til. Ikke noe jeg ser hver episode av, siden det går fire dager i uken. Men moro å se hvordan et hus blir forvandlet på bare få dager - også så fint det alltid blir!Luksusfellen
Jeg er jo økonomistudent, så kanskje ikke så overraskende at jeg elsker dette programmet. Jeg synes det er helt fantastisk å se hva disse økonomene og psykologene får til, og rett og slett forvandler livet til mennesker som sliter med stor gjeld.Tid for hjem
Enda et interiørprogram på lista mi. Det er fantastisk å se forvandlinger i hjem, og se hvor stor forskjell det kan bli bare ved hjelp av annerledes interiør, og å tenke utenfor boksen. Selv om jeg synes mye er for fargerikt, er det gøy å følge med på!Masterchef
Som jeg elsker å se på matprogram! Norsk, engelsk eller amerikansk masterchef - det synes jeg er både spennende og lærerikt å følge med på.Jakten på kjærligheten
Og her fikk vi inn kjærlighetsprogrammet da. Dette følger jeg også med på hver høst - så høsten er en forferdelig travel TV-tid for meg. Rart jeg rekker å se på alt!4 stjerners middag
Hei igjen, matprogram! 4 stjerners middag er også noe jeg liker - morsomt å se hvordan kjendisene er på kjøkkenet!

Hvilke TV-program følger du med på?

Mine siste snap

God morgen folkens! Jeg tenkte å vise dere de siste dagene mine gjennom snapchat, da mye av hverdagen min blir lagret her. 

Over ser dere bilde av campingvogna jeg og kjæresten kjøpte oss om søndagen. Vi var en svipptur i Drammen for å se etter vogn vi kan bruke til sommerens festivaler. Vi skal på en allerede neste helg, så det er jammen godt å ha soveplass i boks! Telt kunne vi selvfølgelig også brukt, men vogn er hakket bedre må jeg si.

Om fredagen fikk jeg fullført nest siste eksamen før ferien, noe så deilig! Merka godt da jeg kom på parkeringa utenfor skolen at ferien har begynt for mange - der var det nokså tomt må jeg si. I hele vinter og våres har jeg måttet parkere en halv kilometer fra skolen nesten.

På fredag var det igjen tid for taco - selvfølgelig! Det er noe jeg aldri blir lei, tror jeg.

I går var jeg, Marte og Kristina på topptur her i Svarstad. Jammen godt de fikk dratt meg med, for nå er det sikkert tre måneder siden sist. Hunden til Marte var også med, og han var jo nysgjerrig på det meste! Det endte med at vi gikk feil sti, så vi nådde egentlig aldri utsikten på toppen. Men en tur blei det uansett.

På fredag var jeg som nevnt i byen med Karina, og fikk unnagjort litt sommershopping. Jeg fikk også bestilt meg billett til sommerstevne - som er allerede neste helg. Det blir nok en morsom helg med mye kjentfolk, sosialt, konserter og moro! Noe jeg ser veldig fram til.

Er du aktiv på snapchat?

Ting jeg vil gjøre i juni...

 - Bli ferdig med siste eksamen... Muntlig eksamen står for tur om en liten uke, og da er jeg så godt som ferdig med bacheloren min i økonomi og administrasjon! Det blir et halvår ekstra for min del, men sånn er det når skolemotivasjon ikke har vært helt på topp det siste året.- Kjøpe billett til landsstevne... I uke 29 er det igjen tid for landsstevne med Norges Bygdeungdomslag, og som jeg gleder meg. Dette blir mitt femte, og i år vet jeg at alle venninnene mine også skal, så det blir moro!- Ta meg sommerferie... Snaart er det tid for ferie, og det skal nytes fullt ut. Jeg har allerede lagt noen planer, og flere skal det bli. Det blir selvsagt litt jobbing og, men det hører da til når man er student.

- Dra på hyttetur... Jeg har veldig lyst til å få til en jentetur på hytta i løpet av juni. Jeg har fri noen flere dager på rad mot slutten av juni, så vi får se hva det blir til. Først må jeg høre med besteforeldrene mine om hytta er ledig også!- Trene... Nå har jeg vært støttemedlem på kick i to måneder... Jeg var så smart å melde meg inn siden man kunne få gratis treningsbag ved siden av. Det endte med at jeg ble syk i en måned og etter det har jeg lagt skylda på eksamen.- Reise på sommerstevne... Om bare halvannen uke reiser jeg på sommerstevne, også med bygdeungdomslaget. Det veit jeg blir en morsom helg, med mye kjentfolk, sosialt, aktiviteter og konserter. Campingvogn er også i boks, så da er alt på stell!

- Ta årets første bad... Hvis temperaturen holder seg fin, vel og merke. Jeg er ikke akkurat en badenymfe, så vi får se hva det blir til!- Grille med venner... Jeg håper på en varm og fin dag, for da er det så koselig å grille på kvelden. Sitte å nyte dagens siste solstråler med en iskald cider i handa - jatakk!

Hva er dine planer for denne måneden?

Latest snap...

God morgen! Da har jeg kommet meg opp, og er klar for en ny dag med eksamenslesing. To dager med øving gjenstår, før det er lesing til aller siste eksamen før sommerferien som gjenstår. I fjor var jeg så heldig å ha ferie i slutten av mai, men i år må jeg holde på til midten av juni. Jaja - lengre tid mellom hver eksamen må jeg virkelig sette pris på!

Under tenkte jeg å vise mine siste snap. Går i det samme; skole, serie og mat. For en spennende hverdag jeg har!


Rester etter syforeningen til mamma, nam - Pretty Little Liars - Helt okei eksamensnacks


Med en varm jobbdag, må man ty til slush i pausa - Eksamenslesing på gang


Staysman skal på Landsstevne i år også, jippi - Tidlig middag når en skal på kveldsvakt


Nedkjøling av bilen - Kylling, potetbåter, salat og hjemlaga bearnaise - Må benytte sjansen når man kan ha med alt på eksamen


Jippi, da kan jeg begynne på sesong 6 - Fin og kosete hund

Nå tenkte jeg meg en tur på legekontoret for å fullføre siste HPV-vaksina! Ha en fin dag!

Sommeren 2016!

God morgen! Nå har jeg akkurat stått opp, og tenkte å dele litt bilder fra fjorårets sommer. Selv om det blei mye jobbing, fikk jeg jammen tatt meg litt ferie også!

Danmarkstur... Jeg reiste på jentetur til Danmark i fem dager. Vi bodde på hytta til familien til ei, og brukte ellers tida på skravling, slappe av, besøke sneglehuset og litt shopping!

Bursdager... I fjor sommer var jeg faktisk i to 70-årslag og et 80-årslag, kjempekoselig. Den ene turen var på en båt langs Telemarkskanalen i nydelig vær!Camping... Jeg og kjæresten var på et par campingbesøk langs sjøen. Husker campinglivet da jeg var liten, det var tipptopp!

Landsstevne... Jeg var på stevne en liten uke med Norges Bygdeungdomslag. Trivelig uke med aktiviteter, tevlinger, camping og sosialt!Hyttetur og blåbærplukking... Rett før sommerferien var jeg og noen venninner på hyttetur for å lese på eksamen. Og mot høsten var jeg og mamsen på blåbærplukking på hytta!

Gøteborg... Jeg og kjæresten var i Gøteborg en helg, hvor vi fikk kjørt "Paddan" gjennom kanalene, vært i Liseberg og på shopping!

La oss håpe at sommeren i år byr på like mye moro og fint vær! Noen av ferieplanene er lagt, så får vi se hva mer jeg finner på. 

Hva er deres beste minner fra sommeren 2016?

Jeg har kjørt gravemaskin!

God ettermiddag! Jeg har sitti planta på kjøkkenstolen i hele dag og gjort tidligere eksamensoppgaver, så nå var det godt med en pause. Nest siste eksamen står for tur, i regnskapsmessig verdsettelse - så nå gleder jeg meg enormt til sommerferie!I helga var jeg en tur hos kjæresten min, og det var jo så flott vær flere dager! På lørdag var vi en tur i skauen, hvor jeg faktisk fikk prøvd meg i gravemaskin. Var ikke så vanskelig å kjøre akkurat, men er nok av spaker å holde styr på må jeg si. Moro å prøve var det hvertfall. Sist jeg prøvde en "gravemaskin" var jeg fire år og på Hunderfossen med familien!

Nå skal jeg til å lage meg litt middag. Ha en fortsatt fin dag videre!

Har dere prøvd å kjøre gravemaskin?

Snapchat life

Hei dere! Nå har jeg akkurat slengt meg ned på sofaen etter en nydelig laksemiddag. Jeg tenkte å dele mine siste snap med dere! Og da jeg sjekket gjennom kamerarullen, fant jeg fort ut at jeg er nødt til å lagre flere snapper og ta flere bilder framover. Så det blir stående på huskelisten!

I dag har jeg brukt tiden min på tidligere eksamensoppgaver, ettersom eksamen står for tur i starten av juni. En skriftlig og en muntlig gjenstår, før jeg kan si meg nesten ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon. Det blir et fag eller to til høsten også, så da kan jeg juble mer når det er overstått!

Må dere alle ha en fin kveld videre og en god feiring imorgen! 

Ut på tur...

... aldri sur! Hei dere, nå var det jammen lenge siden sist. Mitt siste år på økonomi og ledelse har kommet godt igang, og jeg tør ikke annet enn å gjøre alt av oppgaver jeg kan fra start av. Håper virkelig jeg klarer å holde motivasjonen på plass helt fram til desember!

I helga har jeg vært hos kjæresten min, og vi har blant annet vært på en kjempefin skogtur - tross regn og litt kjølig vær. Vi tok med oss hunden til Hans Richard, som så ut til å storkose seg nesten bygda rundt! Vi pakka med oss engangsgrill, pølser og frukt - så vi kosa oss masse! Grillings var kanskje ikke helt innafor enda, men med nedbør gikk det veldig bra.Vi var ute på tur i rundt fem-seks timer, så da vi kom hjem gjorde det seg virkelig med en varm dusj!

Hva har dere gjort i helga?

Motorsagshow

Heihei! Nå har jeg mest sannsynlig reist på jobb, men jeg tenkte å vise litt mer fra markedsdagen jeg var på forrige helg. For vi i bygdeungdomslaget holdt nemlig motorsagshow, så under har jeg lagt ved bilder fra det.

Noe som blir gjort på dette showet er blant annet å kviste et tre, sage etter presisjon og nøyaktighet og snu sverdet på saga. Og alt dette skal i tillegg gjøres på tid! En morsom aktivitet som virkelig faller i smak hos publikum, både store og små!En morsom dag er det hvertfall ingen tvil om at det var!

Hva driver dere med i dag?

En god start på dagen

God morgen! Vet mange har kommet igang med skolen nå, men for min del er det fri ut uka. I sommer har jeg blitt helt dilla på jordbær - eller, jeg er igrunn veldig glad i det hver sommer! Så på frokostmenyen idag sto noe så enkelt som brødskive med jordbær og skummet melk ved siden av. At så enkle ting kan smake så godt altså!Hva spiste dere til frokost idag?
Er dere glad i jordbær?

Blåbærplukking

Heisann! I går tok jeg og mamma en tur opp på hytta i det flotte været. Egentlig skulle vi bare kjøre opp et par nattbord som mamma har kjøpt. Men da vi så at området rundt hytta var fullt av blåbær, klarte vi ikke annet enn å plukke med oss litt. Blåbær smaker jo så godt! Når sola skinte i tillegg, var det selvfølgelig bare å nyte finværet og.

Vi ble stående å plukke i rundt en times tid, så idag er det pannekaker med blåbær på menyen. Nam!Har dere vært på blåbærtur i år?

Markedsdag

God morgen! På lørdag var det markedsdag her i Svarstad, så vi i bygdeungdomslaget sto på stand hele dagen. Vi stilte blant annet opp med motorsagshow, som så ut til å falle i smak hos både store og små. I tillegg deltok vi på en bedriftstafett som besto av mange artige øvelser og sekkeløp! Ellers på markedsdagen var det mange hyggelige kjente og ukjente, stands, loppemarked og mye artig å se på!Pleier det å være markedsdag der dere bor?
Hva gjorde dere i helga?

Bursdagsfeiring

God kveld! Nå har jeg akkurat sett ferdig håndballkampen på tv, og som jeg gleder meg til å se kvartfinalen på tirsdag. Det hadde vært så moro med et OL-gull for håndballjentene! I ettermiddag og kveld har jeg vært i familiebursdag til farfar som fylte 70 år. Så koselig det var å se familien igjen, da det er over et halvt år siden jeg har sett flere av de.

Hva har dere brukt søndagen til?

Bursdags- og hundekos!

Nå har jeg akkurat fått satt meg godt til rette i sofaen og er klar for håndballkamp på skjermen. Satser på at Norge har god kontroll på denne kampen også! I kveld har jeg vært i bursdag til bestemor, så jeg har fått fylt opp magen med deilig laks til middag - før det ble is og kake til dessert! Nam! Denne herlige hunden til onkel med navnet Pelle var selvfølgelig også på plass til bursdagsselskap.Hva har dere brukt kvelden til?
Fler som skal se håndball?

Gårsdagen

God morgen! Nå har jeg akkurat fått i meg litt frokost, og turer på jobb om et par timer. Under har jeg ramset opp tingene jeg gjorde i går - time for time (hehe, nesten hvertfall)!

07:00. Alarmen ringte, og det var tid for litt slumring på alarmen og deretter en tur i dusjen.

08:00. Jeg kjørte bort på matbutikken, siden jeg skulle bli intervjuet av lokalavisa. Det er markedsdag i bygda på lørdag, og da skal vi i bygdeungdomslaget stille opp med blant annet motorsagshow og tautrekking!09:00. Etter intervjuet var det hjem å få i seg et par timer ekstra søvn, da jeg ennå sliter med døgnrytmen etter nattevakter i hele forrige uke.

12:00. Kanskje litt i det seneste laget å stå opp, men på denne tiden kom jeg meg altså opp fra senga. Da var det bare å lage seg en god frokost, rundstykke med banan - nam!

13:00. Etter og ha spist frokost og glodd på tv-skjermen i en time var det på tide å finne på noe fornuftig. Da var det klipping av plenen og støvsuging av hele huset - noe fornuftig fikk jeg da gjort.

14:00. Siden et møte sto på planen på kvelden og jeg skulle stå for bevertning ble det baking av verdens beste krydderkake! Nam, den smaker altså så godt! Oppskriften kan jeg dele med dere senere.16:00. Middag sto for tur, og i dag laget jeg poteter, grønnsaker og kjøttboller i brun saus til meg og mamma! Nam!

18:00. Rundt klokka seks kom jeg til møtelokalet, og vi holdt på i rundt tre timer. Her prater vi blant annet om hva lokallagene våre gjør og vedtar både det ene og det andre! En ting er sikkert, vi er alle glad i å snakke og si vår mening.

21:30. Da var jeg hjemme og godt planta i sofaen for de neste to timene. Håndballkampen måtte jeg selvfølgelig få med meg - og for en kamp jentene spilte! 23:30. Var det tid for å ta kvelden. En times prating i telefon med kjæresten ble det også - det er alltid koselig før jeg sovner.

Hva gjorde dere i går?

Anbefaler serie

God morgen! Etter flere nattevakter på rad funker ikke døgnrytmen som den skal, så jeg oppdaget en svensk dramaserie som ligger ute på nrk nett-tv igår. Denne er jeg nødt til å anbefale til dere!

Portkode er en svensk dramaserie som på mange måter kan minne meg om den norske serien skam. Liker dere skam, så elsker dere garantert denne!

Serien handler om 16 år gamle Steph og Agnes som plutselig blir stesøstre. Foreldrene deres bestemmer seg for å reise bort hele sommeren, og forlater de to jentene i Stockholm sammen med lillesøsteren til Agnes. De er veldig ulike, og til å begynne med kan de ikke fordra hverandre.

Nå må de samarbeide, og det er lettere sagt enn gjort. Det blir en lang og turbulent sommer, med kjærlighet, festing, store gleder og bitre skuffelser. De lærer mye om seg selv og om hverandre, og om å ta ansvar for egne liv.

Så langt ligger det to sesonger ute på nett-tv, og det tok meg bare få timer før alle episodene var ferdig sett. Hehe, nå venter jeg bare på om det kommer en sesong til!

Har dere sett denne serien?

Sommerbilder

God morgen! Er det bare jeg som synes sommerferien flyr så altfor fort avgårde? Jeg synes ikke det er lenge siden jeg pakket skolebøkene for våren, og jublet over at siste eksamen var over. Nå har jeg allerede gått til innkjøp av de første skolebøkene for semesteret, for nå nærmer det seg jammen meg.Jeg skjønner nesten ikke hvor ferien har blitt av mellom all jobbinga, men når jeg ser tilbake på alt jeg har rukket - så har jeg jammen fått kosa meg glugg ihjel og! Jeg har vært på festival, sverigetur, båttur, danmarkstur, flere bursdager og grillkvelder - for en flott ferie det egentlig har vært.Nå skal jeg nyte de siste to ferieukene, da jeg ikke starter på skolen før 22. august. Såå herlig det skal bli!Synes dere ferien har gått fort?

Tidligere hobbyer

Da man var liten var det moro å teste ut forskjellige aktiviteter og hobbyer. Jeg kan selv si jeg fikk testet ut både det ene og det andre - men kanskje ikke alt falt i smak.

Fotball gikk jeg på de første årene på barneskolen, den tiden guttene og jentene spilte sammen. Dette var helt klart noe jeg likte i starten, men da jeg antakeligvis aldri scoret et mål i løpet av tre år - innså jeg at dette ikke var noe for meg.Langrenn gikk jeg på i noen flere år. Det var trening en gang i uka på vinterstid, hvor vi over flere uker gikk flere løp.

Korps gikk jeg på i hele tolv år! Dette stortrivdes jeg med, og spilte klarinett. Det å kunne spille kjente sanger og dra på morsomme korpsturer falt i smak for min del! Jeg deltok også på sommerleir med musikanter i samme region i flere år.Teater drev jeg med i fem år, på ungdomsskolen og videregående. Dette er en av tingene jeg virkelig trivdes med, og skulle gjerne gått på det ennå - hadde jeg hatt tid! Jeg var blant annet med på sommerleir to-tre år med mye morsomt på agendaen!

Slalom har jeg vært veldig glad i i flere år! Ingen ekspert, men så utrolig gøy det er! Pianokurs gikk jeg på i et par år. I dag har vi både piano og keyboard, så noe spiller jeg enda - men det er svært sjeldent.

Kickboksing gikk jeg på i fem år. Dette var også en av aktivitetene jeg likte svært godt! Vi trente vanligvis to-tre dager i uka, og jeg lærte veldig mye nyttig og artig! Husker også vi var en koselig gjeng som gikk på dette - gud, så moro det var på trening!Hvilke aktiviteter har dere drevet med?

Mål for august

Da har vi jammen meg kommet til en ny måned igjen - tiden flyr altså så fort! Jeg liker å sette meg noen mål for måneden som kommer, så denne er ingen unntak.

Få en god start på studieåret
Dette er mitt siste år av bacheloren på høgskolen (forhåpentligvis), og i år må jeg ta skolen på alvor for fullt. Skal jeg få jobb som regnskapsfører om et år må jeg sette i gang fra første uke, så jeg ikke blir hengende bak. Dette er noe jeg skal få til! Heldigvis har jeg mamma som ofte kan minne meg på hvor viktig det er å jobbe underveis.Planlegge bedre
Det blir fort en del som skal klaffe dette året med skole, jobb, møter, lekser, trening og blogging. Derfor er jeg nødt til å ta meg en liten time hver søndag til å planlegge uken som kommer, så jeg får gjennomført det jeg må!Trene mer
Skal jeg få nok overskudd i hverdagen til skole, jobb og annet er jeg nødt til å få til litt trening hver uke. Ikke minst må jeg komme meg i form etter en lang ferie med god mat, drikke og lite trening. En dag eller to er bedre enn ingenting - og for en deilig følelse man sitter igjen med når man har gjennomført en økt.

Cross country racer stretching on top of a hill and enjoying sunset sea viewEndre kostholdet
Endre blir kanskje litt feil å si, men jeg må hvertfall tilbake der jeg var før sommerferien. Med sunn og mer fargerik mat får jeg så mye mer overskudd - i tillegg smaker det jo supergodt! Og ikke minst planlegge eventuell niste, så jeg slipper et ekstra butikkbesøk.Være mer pengebevisst
Penger er ikke bare et tall, og det er viktig og ikke la seg friste av småting her og der. Da blir det fort mye, og dette skal jeg virkelig bli flinkere på!

Har dere noen mål for denne måneden?

Bad moms

God morgen! I går kveld var jeg på kino med tre venninner, og vi så filmen Bad Moms. For en fantastisk herlig og morsom film - så mye har jeg ikke ledd av en film på lang, lang tid!

Filmen handler om en kvinne med et perfekt liv - flott mann, flinke barn, fint hus, godt utseende og en god karriere. Men hun er overarbeidet, overengasjert og utslitt på randen til sammenbrudd. Sliten og lei går hun sammen med to andre over-stressede mødre inn for å frigjøre seg fra ansvaret. Dermed koser de seg med frihet og moro på bytur og andre ablegøyer - og dermed møter hun den nye drømmemannen!

Hvis dere ikke allerede har rukket og sett den, anbefales den på det sterkeste!

Har du sett eller har lyst til å se "Bad Moms"?

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Januar 2018 » August 2017