Mine siste snap

God morgen folkens! Jeg tenkte å vise dere de siste dagene mine gjennom snapchat, da mye av hverdagen min blir lagret her. 

Over ser dere bilde av campingvogna jeg og kjæresten kjøpte oss om søndagen. Vi var en svipptur i Drammen for å se etter vogn vi kan bruke til sommerens festivaler. Vi skal på en allerede neste helg, så det er jammen godt å ha soveplass i boks! Telt kunne vi selvfølgelig også brukt, men vogn er hakket bedre må jeg si.

Om fredagen fikk jeg fullført nest siste eksamen før ferien, noe så deilig! Merka godt da jeg kom på parkeringa utenfor skolen at ferien har begynt for mange - der var det nokså tomt må jeg si. I hele vinter og våres har jeg måttet parkere en halv kilometer fra skolen nesten.

På fredag var det igjen tid for taco - selvfølgelig! Det er noe jeg aldri blir lei, tror jeg.

I går var jeg, Marte og Kristina på topptur her i Svarstad. Jammen godt de fikk dratt meg med, for nå er det sikkert tre måneder siden sist. Hunden til Marte var også med, og han var jo nysgjerrig på det meste! Det endte med at vi gikk feil sti, så vi nådde egentlig aldri utsikten på toppen. Men en tur blei det uansett.

På fredag var jeg som nevnt i byen med Karina, og fikk unnagjort litt sommershopping. Jeg fikk også bestilt meg billett til sommerstevne - som er allerede neste helg. Det blir nok en morsom helg med mye kjentfolk, sosialt, konserter og moro! Noe jeg ser veldig fram til.

Er du aktiv på snapchat?

4 kommentarer

Silje

07.06.2017 kl.15:28

Så gøy med campingvogn :D heldige dere er! Masse lykke til på eksamen :)

Ja jeg snapper ekstremt sv og til :p hehehe

Kathrine Skaug

07.06.2017 kl.16:17

Silje: Tusen takk! <3 hehe, sånn blir det :)

Knøttet

07.06.2017 kl.23:27

Her har det blitt camping med telt ettersom det stort sett er aktuelt når vi reiser langt, og jeg er den eneste som kan kjøre med noe hengende etter ;) (Og da velger jeg som regel heller en hestehenger :P) :) Håper dere koser dere masse med camping og sommer :) Og lykke til med siste eksamen også :)

Kathrine Skaug

07.06.2017 kl.23:40

Knøttet: Camping med telt høres da veldig koselig ut det også :) hehe, godt forståelig at du velger hestehengeren da! Tusen takk for det, ha en trivelig sommer selv :D

Skriv en ny kommentar

hits