Sommeren 2016!

God morgen! Nå har jeg akkurat stått opp, og tenkte å dele litt bilder fra fjorårets sommer. Selv om det blei mye jobbing, fikk jeg jammen tatt meg litt ferie også!

Danmarkstur... Jeg reiste på jentetur til Danmark i fem dager. Vi bodde på hytta til familien til ei, og brukte ellers tida på skravling, slappe av, besøke sneglehuset og litt shopping!

Bursdager... I fjor sommer var jeg faktisk i to 70-årslag og et 80-årslag, kjempekoselig. Den ene turen var på en båt langs Telemarkskanalen i nydelig vær!Camping... Jeg og kjæresten var på et par campingbesøk langs sjøen. Husker campinglivet da jeg var liten, det var tipptopp!

Landsstevne... Jeg var på stevne en liten uke med Norges Bygdeungdomslag. Trivelig uke med aktiviteter, tevlinger, camping og sosialt!Hyttetur og blåbærplukking... Rett før sommerferien var jeg og noen venninner på hyttetur for å lese på eksamen. Og mot høsten var jeg og mamsen på blåbærplukking på hytta!

Gøteborg... Jeg og kjæresten var i Gøteborg en helg, hvor vi fikk kjørt "Paddan" gjennom kanalene, vært i Liseberg og på shopping!

La oss håpe at sommeren i år byr på like mye moro og fint vær! Noen av ferieplanene er lagt, så får vi se hva mer jeg finner på. 

Hva er deres beste minner fra sommeren 2016?

4 kommentarer

Little Miss Sunshine

24.05.2017 kl.22:22

Så fine minner! Mannedyret mitt og jeg var i Lofoten i fjor, og det var så utrolig fint :-)

Kathrine Skaug

25.05.2017 kl.18:34

Little Miss Sunshine: Så moro! Lofoten virker så fint, dit vil jeg en dag <3

Vilde

25.05.2017 kl.12:07

oouh, danmark altså <3 Men såå mye moro og kjempefine og klare bilder <3

Kathrine Skaug

25.05.2017 kl.18:35

Vilde: Takk for det <3

Skriv en ny kommentar

hits