hits

Mine favoritter

God kveld! Nå var det lenge siden forrige oppdatering. Selv om jeg har lange pauser innimellom, savner jeg alltid å blogge litt og. Så vi får se hva som skjer framover, nå som jeg snart er ferdig med bacheloren min også. Jeg tenkte å fortelle litt om mine favoritter...

Favorittmat... Julemiddag er veldig godt, kanskje ikke så rart siden jeg kun spiser det rundt juletider. Ellers er kyllingfilet med potetbåter, salat og bearnaise en storfavoritt!

Favorittdrikke... Ingenting er som et glass iskald Tine skummet melk! Ellers elsker jeg Pepsi Max.Favorittårstid... Sommeren er jeg veldig glad i, men jeg elsker også snø!

Favorittblogger... Jeg er daglig innom bloggen til Sofie Nilsen og Marthe Borge! Veldig gode blogger med bra innhold.

Favorittfilm... Generelt liker jeg de fleste romantiske komedier, men en film jeg aldri går lei er Wild Child.Favorittdrink... Strawberry Daiquiri!

Favoritt tv-serie... Jeg ser stort sett på reality som 71 grader nord, farmen, jakten på kjærligheten og slikt. Ellers følger jeg med på Prison Break og Pretty Little Liars nå. Også må jeg ikke glemme Elven - den har jeg sitti klistra foran skjermen til, håper ny sesong kommer! Norsk serie og så bra.

Favorittklær... Så lenge jeg er hjemme eller på butikken går jeg i kosebukse og t-skjorte. Ellers er sånne enkle sommerkjoler deilige å gå i!

Favorittmusikk... Her går det i hits og country.

Ha en fin kveld videre!

4 kommentarer

Ingrid Bergtun

15.05.2017 kl.22:18

Så fin blogg du har!! :D

Kathrine Skaug

15.05.2017 kl.22:32

Ingrid Bergtun: Tusen takk, så hyggelig å høre!

Lise Brevik

15.05.2017 kl.23:43

Kjempeflott innlegg :D flotte favoritter!

Kathrine Skaug

16.05.2017 kl.01:08

Lise Brevik: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar