hits

Bloggtips

Bloggen min er nokså ny, men siden jeg var tolv har jeg hatt et par blogger - både om hverdagen min og om språkreiser. Jeg har derfor tatt med meg litt erfaring og inspirasjon på disse årene.

Innhold
Hva ønsker du at bloggen din skal inneholde? Har du en liten kokk eller fotograf innvendig? Da er bloggen en fin arena til å dele oppskrifter og inspirerende mat eller fotografier og fototips! Det viktigste er å tenke over hva du interesserer deg for og hva du ønsker å skrive på bloggen din. Hverdagen kan også bestå av mye spennende!Bilder
Gode bilder er i mitt øye utrolig viktig! Lyse og klare bilder er viktig for å få et godt inntrykk av bloggen. Det finnes mange gode gratis redigeringsprogram på internett. 

Skrivefeil
Prøv i så stor grad som mulig å unngå skrivefeil. En fin ting kan være å lese igjennom innlegget ditt før du publiserer det.

Planlegg
Planlegg i en viss grad når du skal skrive et innlegg. Har du hatt en veldig innholdsrik dag, kan det kanskje lønne seg å plukke ut enkelte ting å fortelle om. Det er også en mulighet å dele opp i flere innlegg. Det kan fort bli både tungt og kjedelig å lese om de femten tingene man har gjort på en dag.Inspirasjon
Vet du ikke hva du skal blogge om? Ta en kikk i et blad, andre blogger eller noe du synes er gøy! Kanskje finner du noe inspirasjon til hva du kan blogge om der. Ikke alle dager er man superglad i å blogge!

Meningen med å blogge
Blogg fordi du vil det og ikke fordi du tror du må det. Har du en uke du ikke vil blogge, så er det kanskje bedre å droppe det.

Design
Finn et ryddig design med få ulike farger. Det er mye mer behagelig for øyet å se på, enn flere farger her og der. Det finnes utallige gratisdesign på flere blogger. Det enkle er ofte det beste, er det ikke det man sier?Les andre blogger
Les og kommenter andres blogger. Da får også andre lyst til å besøke bloggen din!

Kommentarer
Noe mange setter pris på er at bloggerne svarer på kommentaren som er lagt igjen. Da vil leserne dine føle at de blir satt pris på, og besøker deg mest sannsynlig igjen!

Har dere noen tips å tilføye?

6 kommentarer

Emilie Andrea

23.07.2016 kl.20:11

Supre tips :D

Kathrine Skaug

24.07.2016 kl.11:33

Emilie Andrea: Takk! :)

Sarajaneeth

23.07.2016 kl.20:42

Takk for tips ♡

Kathrine Skaug

24.07.2016 kl.11:33

Sarajaneeth: Bare hyggelig :D

Hannehm

23.07.2016 kl.21:40

åå, herlig innlegg :)

Kathrine Skaug

24.07.2016 kl.11:33

Hannehm: Takk, så bra :)

Skriv en ny kommentar